+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DJ til fest med god musik for alle

DJ til fest – Vi tilbyder

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til fest skaber stemning med masser af god musik. Et af specialerne er Eldorado / 80’er fest sammen med Jørgen de Mylius.

Med Diskotek Venus følger DJ Peter Christensen. Han er en anerkendt DJ landet over, og har været aktiv siden 1980 eller i mere end fire årtier. Peter skaber fest og stemning som DJ til alt fra firmafest, 80’er fest, foreningsfest, byfest, julefrokost, bryllup, privatfest, traktortræk, osv.

Ved at klikke på billederne herunder fås et overblik over hvad Diskotek Venus og DJ Peter Christensen kan tilbyde til fest og events.

Hvorfor vælge Diskotek Venus?

Diskotek Venus er det rigtige valg af flere årsager. Sammenlignet med en soundbox og en playliste får du en levende og nærværende DJ i særklasse, som skaber fest og stemning. Det opleves ved indlevelse i festen, og masser af god musik. Sammenlignes der med et orkester, så er Diskotek Venus yderst konkurrencedygtig på prisen. Endelig har DJ Peter Christensen også over 40 års erfaring i at skabe fest og stemning, og spiller non stop hele aftenen. DJ til fest med Diskotek Venus og Peter Christensen er det sikre valg hos rigtig mange landet over. Få nogle festlige kommentarer under ‘Referencer’.

Er der ønske om, at en fest eller event skal have en tand til, så tilbyder Diskotek Venus også diverse former for underholdning i samarbejde med nogle af landets bedste kunstnere indenfor deres felt.

Læs mere om ‘Underholdning til fest’.

Det er også muligt at booke DJ Peter Christensen som foredragsholder om MUSIK og ‘Uventet sygdom’.

LAD DIG INSPIRERE – VÆLG DIN FEST

KLIK PÅ BILLEDERNE OG LÆS MERE…

Book nu!

Har du ønske om at afholde en type fest, som ikke findes på listen, så sig til. Så finder vi sammen den rigtige løsning. Det gælder også hvis du ønsker ekstra underholdning. F. eks. med Jørgen de Mylius som gæste DJ.

Der er størst chance for at diskoteket er ledigt, hvis du tager kontakt i rigtig god tid. Men er du i sidste øjeblik, så tag alligevel chancen og ring eller mail. Du kan måske være heldig, at finde en ledig dato med kort varsel!

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige temaer, så giv endelig lyd.

Book Diskotek Venus NU til din næste fest eller event!

BOOKING

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production