+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
jørgen de mylius banner

Book Jørgen de Mylius

Skal festen lige have en tand til så book Jørgen de Mylius sammen med DJ Peter Christensen. Det perfekte valg til eksempelvis 80’er fest, firmafest, julefrokost, osv. Jørgen de Mylius optræder som gæste DJ med sit kendte Eldorado Show.

Jørgen de Mylius er et levende radio- og tv ikon med en stor passion for god musik. Jørgen de Mylius kunne for første gang høres i radioen d. 29. januar 1963, og siden dengang har han ikke set sig tilbage!

Jørgen de mylius

Jørgen de Mylius startede hos DR d. 29. januar 1963. Han har lavet utallige radio- og tv udsendelser, og kan stadig høres i radioen på P5.

Populær radio og tv vært

Jørgen de Mylius fik hurtigt introduceret en hitliste på P3 i stil med den han kendte fra Radio Luxembourg. Hvem husker ikke TOP 20 hver søndag eftermiddag op gennem 70’erne. Han lykkedes med at spille den musik som lytterne ville høre i radioen.

Som en naturlig udvikling blev DR TV det næste som Jørgen de Mylius prøvede kræfter med. Han blev vært på en lang række programmer som Stardust, Popnøglen og ikke mindst Eldorado! Og ikke færre end 24 gange har han været kommentator til det Internationale Melodi Grand Prix eller Eurovision som det hedder nu om dage.

dj til privatfest

Jørgen de Mylius og Peter Christensen er det perfekte match af DJ’s til en alletiders firmafest, foreningsfest, julefrokost, osv.

Nu om dage er Jørgen de Mylius tilbage ved rødderne og laver dagligt udsendelser på DR P5. Blandt andet en radioudgave af programmet Eldorado hver lørdag eftermiddag fra kl. 16 – 18.

Perfekt match af DJ’s

Book Jørgen de Mylius som gæste DJ med sit ELDORADO SHOW sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Det bør være et MUST for enhver god festarrangør til for eksempel en unik 80’er fest! DJ Peter Christensen har været med i produktionen af de populære Eldorado Boks CD’er. At sætte Jørgen de Mylius og Peter Christensen sammen som DJ’s en hel aften er derfor ÆGTE ELDORADO LYD! Der er garanti for masser af fest, stemning og god musik.

Book Jørgen de Mylius sammen med DJ Peter Christensen

Book Jørgen de Mylius sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til din næste fest eller event. De er begge bidt af musikken, og er et perfekt match af DJ’s til enhver god fest.

Det er nostalgi, fest, stemning og god musik fra øverste hylde på én og samme tid.

Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen har tilsammen over “100 År I Musikkens Tjeneste”.

Send en mail hvis der ønskes yderligere oplysninger samt forespørgsel på pris og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

Jørgen de Mylius & DJ Peter Christensen – 100 ÅR I MUSIKKENS TJENESTE

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production