+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DJ til firmafest

DJ til firmafest

At være DJ til firmafest er blandt de meget efterspurgte arrangementer hos Diskotek Venus med den yderst erfarne DJ Peter Christensen bag mixerpulten. I indtil videre 43 år har Diskotek Venus og DJ Peter Christensen leveret masser af god musik, fest og stemning til fester landet over.

Glæd dig til nogle festlige timer hvor god mad og drikke og samvær med gode kolleger går op i en højere enhed når Diskotek Venus og DJ Peter Christensen spiller op til dans. Der kommer en lang række af store musikalske klassikere tilsat diverse godt af tidens nye toner fra både Danmark og udlandet.

Det vil være musik som folk kender, og som skaber fest og stemning.

Og HUSK…musikønsker er ALTID velkommen, når det er DJ Peter Christensen som spiller til firmafest.

dj til firmafest

DJ til firmafest med Jørgen de Mylius og Peter Christensen – Et perfekt match af DJ’s til alle gode fester rundt om i landet.

Erfaren DJ til firmafest gør en forskel

Med Diskotek Venus følger en af landets mest erfarne DJ’s. Peter Christensen har over 40 års erfaring, og brænder som DJ for at skabe fest og stemning til fester landet over. Det gør en forskel! Det har mange arrangører af firmafester for længst fundet ud af, når det er Diskotek Venus og DJ Peter Christensen, som leverer musikken. Og der kommer stadig flere til!

Stærkt alternativ til orkester

Diskotek Venus er sammenlignet med en Jukebox noget dyrere. Men det opvejes til fulde af en levende og nærværende DJ som er kendt for at kan sætte gang i en firmafest. I forhold til et orkester er Diskotek Venus og DJ Peter Christensen derfor et stærkt alternativ og meget billigere. Samtidig er der musik hele aftenen – uden pauser hver time.

Under spisningen spilles der med passende mellemrum nogle syng med sange, og der sørges også for, at der kommer nogle skåle sange, osv.

dj firmafest

DJ Peter Christensen og Diskotek Venus til firmafest med højt humør og masser af god musik til dansegulvet.

Sammen om firmafest

Dansemusikken som DJ Peter Christensen spiller til firmafester kan være alt lige fra Bamses Venner, Dodo & The Dodos, Aqua, Credence Clearwater Revival til nogle af tidens hits med blandt andre Rasmus Seebach og Volbeat. Alt i alt musik som folk kender og holder af, tilsat diverse ønsker fra publikum. Sådan laver vi SAMMEN EN FIRMAFEST med masser af god musik.

Gæste DJ Jørgen de Mylius

Siden 2009 har DJ Peter Christensen kendt og arbejdet sammen med den levende radio- og tv legende Jørgen de Mylius. I den forbindelse er der mulighed for at koble Jørgen de Mylius på som gæste DJ med hans kendte Eldorado Show. Jørgen og Peter er et perfekt match af DJ’s til enhver god fest.

Det bliver med garanti en mindeværdig firmafest, som der vil blive talt om længe.

DJ TIL FIRMAFEST

DJ Peter Christensen til FIRMAFEST er et sikkert HIT! Den levende radio- og tv legende Jørgen de Mylius kan kobles på som gæste DJ. Oplev to DJ’s i særklasse til en alletiders fest.

BOOK NU!

DJ Peter Christensen er klar til Firmafest

Uanset hvad musik der ønskes til firmafesten, så har DJ Peter Christensen lige den musik der skal til. Der fås en klassisk DJ oplevelse, hvor musikken præsenteres på en frisk facon med indlevelse og nærvær. Det gør en stor forskel!

Send en mail eller ring på telefon for yderligere oplysninger samt forespørgsel på priser og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production