+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DJ Peter Christensen

DJ PETER CHRISTENSEN

Peter Christensen har i over 40 år – eller i fire årtier – været DJ til et hav af fester landet over. Peter har et hjerte der banker for musikken. Fra starten har han haft et brændende ønske om at hjælpe flest muligt til en masse gode og minderige fester og events med masser af god musik.

Interessen for musik går tilbage til 70’erne, hvor Peter Christensen begyndte at optage musik fra radioen på forældrenes båndoptager. I 1980 prøvede han for første gang at være DJ på det lokale diskotek, og året efter købte han sin første pladespillere af mærket Pioneer PL-100 sammen med sin første single plade, Kim Carnes – Bette Davis Eyes.

diskotek venus dj peter christensen

Siden dengang har tingene udviklet sig, og i 1985 var Peter pludselig at høre på Radio Viborg. Det blev til 20 år som radiovært, også med en kort afstikker til ANR Fjord i Hobro. Det har givet Peter Christensen en meget stor erfaring, som er unik og opbygget gennem hårdt arbejde og lyst til at gøre en forskel! Det handler om at kunne skabe fest og stemning, det kan Peter Christensen!

Stor musikviden og erfaring

Som DJ har Peter Christensen en naturlig passion for populær musik, og en enorm stor viden om alle de store klassikere. Men også de sange som er gemte eller glemte. Den store viden og erfaring har ført til samarbejde med Jørgen de Mylius omkring Eldorado Boks udgivelserne. Peter Christensen har således haft til opgave at levere al musikken til Eldorado 6 og 7. Men han har også haft en stor finger med i spillet omkring udvælgelsen af sange til tracklisten på de populære Eldorado bokse.

Med Peter Christensen bag mixer pulten så møder du en engageret, erfaren og nærværende DJ, som elsker at skabe fest og stemning. Sættes han sammen med sin gode ven og DJ makker Jørgen de Mylius, så er der lagt i ovnen til et brag af en 80’er fest.

BOOKING

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production