+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DJ Peter Christensen

DJ PETER CHRISTENSEN

DJ Peter Christensen har i over 40 år – eller i fire årtier – været blandt landets bedste mainstream DJ’s. Med +3000 DJ jobs på CV’et har Peter skabt fest og stemning hos rigtig mange landet over. Jeg er dybt taknemmelig for at have prøvet nærmest alt som DJ. Lige fra små private fester til f. eks. at stå på de store scener og varme op for Smokie og spille for fuldt hus til Folkemødet på Bornholm.

Jeg har et hjerte, der banker for musikken, og et brændende ønske om at hjælpe flest muligt til gode og minderige fester og events med masser af god musik, smiler DJ Peter Christensen. Mine kendetegn er FEST – STEMNING – GOD MUSIK smile

Også DJ med det nye musik

Der er ingen tvivl om, at jeg holder utroligt meget af at spille alle de store 80’er hits, danske som udenlandske. Men tag ikke fejl, jeg favner bredt, og kan sagtens også sætte gang i en fest hos det yngre publikum. Det er sådan, at jeg hver uge modtager det meste af det nye musik direkte fra landets pladeselskaber. Det sikrer, at jeg også kan være DJ med det nye musik fra ind- og udland, hvis mit publikum ønsker det.  

Interessen for musik går tilbage til 70’erne, hvor DJ Peter Christensen begyndte at optage musik fra radioen på forældrenes båndoptager. I 1980 prøvede han for første gang at være DJ på det lokale diskotek, og året efter købte han sin første pladespillere af mærket Pioneer PL-100 sammen med sin første single plade, Kim Carnes – Bette Davis Eyes.

diskotek venus dj peter christensen

Siden starten som DJ i 1980 har tingene udviklet sig. I 1985 var Peter pludselig at høre på Radio Viborg. Det blev til 20 år som radiovært, også med en kort afstikker til ANR Fjord i Hobro. På den måde blev han kendt af endnu flere, og 20 år som radiovært gav ham endnu mere erfaring med musikken, som er unik og opbygget gennem hårdt arbejde og lyst til at gøre en forskel! Det handler om at kunne skabe fest og stemning, det kan DJ Peter Christensen!

Stor musikviden og erfaring

Som DJ har Peter Christensen en naturlig passion for populær musik, og en enorm stor viden om alle de store klassikere. Men også de sange som er gemte eller glemte. Det førte i 2009 til et samarbejde med selveste Jørgen de Mylius omkring Eldorado Boks udgivelserne. Peter Christensen har således haft til opgave at levere al musikken til Eldorado 6 og 7. Men han har også haft en stor finger med i spillet omkring udvælgelsen af sange til tracklisten på de populære Eldorado bokse. Samarbejdet har også ført til talrige fælles DJ jobs med Jørgen de Mylius rundt om i landet.

DJ med eget TV program

I starten af maj 2024 blev der nået endnu et højdepunkt i karrieren for DJ Peter Christensen. Han fik sit eget TV program med den helt rigtige titel: ‘DJ For Altid’. Her fortæller han åbenhjertigt om et liv fyldt med musik. ‘DJ For Altid’ kan ses på TV 2 PLAY.

Med over 40 år i branchen er Peter DJ helt ind til benet. Med DJ Peter Christensen bag mixerpulten så får du en engageret, erfaren og nærværende DJ, som elsker at skabe fest og stemning. Sættes han sammen med sin gode ven og DJ makker Jørgen de Mylius, så er der lagt i ovnen til et brag af en 80’er fest.

BOOKING

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production