+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DJ  80er fest jørgen de mylius dj peter christensen diskotek venus

DJ til 80’er fest med god musik

DJ til 80’er fest med Jørgen de Mylius og hans Eldorado Show er et af specialerne for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen.

Specialist i 80’er fest

I over 40 år har Peter Christensen været det sikre valg og henrykket mange som DJ til en lang række fester og events landet over. Peter Christensen er blandt landets absolut bedste og mest erfarne DJ’s. Det har blandt andet gjort ham til specialist i at spille til 80’er fest, og han er også vokset op med de store 80’er hits.

Peters interesse og store kendskab til musik tager dog sit udgangspunkt helt tilbage i 70’erne. Her brugte han flittigt forældrenes båndoptager til at optage musik fra radioen.

Radio Viborg

Peter indledte sin DJ karriere tilbage i 1980, og lyttede op gennem 80’erne mange aftener og halve nætter til musik fra Radio Luxembourg. Fra sommeren 1985 til 2005 var Peter Christensen selv at høre som studievært på Radio Viborg. Radioen var landets populæreste og mest aflyttede lokalradio i slutningen af 80’erne. Peter er således en del af dansk radiohistorie.

dj 80'er fest jørgen de mylius

Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen er det perfekte match af DJ’s til 80’er fest. 

Møder Jørgen de Mylius

Ved en tilfældighed i forbindelse med en fest, så lærte DJ Peter Christensen og Jørgen de Mylius hinanden at kende tilbage i 2008. Et venskab som lige siden har ført til en lang række fantastiske fælles DJ jobs rundt om i landet til store ELDORADO Shows, 80’er fester og Diskotek Venus Sommer Tour.

Blandt andet skabte de kaoslignende tilstande til to store 80’er fester ved Folkemødet på Bornholm i 2022 og 2023. BL’s Dome i Allinge var fyldt til bristepunktet, det var vildt!

Deres musikalske samarbejde og dedikation til at skabe uforglemmelige oplevelser har gjort dem til en dynamisk duo. De har sat deres præg på dansegulve rundt om i landet, og de er et symbol på passionen for musik og magiske øjeblikke.

80'er fest jørgen de mylius eldorado

DJ Peter Christensen har været med til produktionen af Eldorado Boksene.

Samarbejde om Eldorado Bokse

Venskabet førte meget naturligt også til, at Peter Christensen som passioneret DJ og musiknørd blev inddraget i arbejdet med at producere de populære Eldorado CD bokse.

På de to sidste Eldorado boks udgivelser, 6 og 7, havde Peter Christensen ansvaret for at levere al musikken. Blandt andet Anita Lindblom – You Can Have Him, og Debbie Cameron – So-Le-La. Ingen af disse sange var ikke tidligere udsendt digitalt og på CD.

Derfor er det Peter Christensen selv, som har stået for rensning og digitalisering af hans egne gamle singleplader. De er således i mange tilfælde kommet til ære og værdighed igen på Eldorado boksene. De kan desværre ikke købes længere, og mange af de sjældne numre kan heller ikke længere streames.

Perfekt match af DJ’s

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen spiller hele aftenen de store 80’er hits. Og vælger man at koble Jørgen de Mylius Eldorado Show på 80’er festen, så bliver det ikke meget større! Glem alt om at booke et orkester. Her fås to unikke DJ’s, som med tilsammen over 100 års erfaring, er det perfekte match til at skabe fest og stemning en hel aften.

80’er fest er stemning, god musik, dans, nostalgi! Afhængig af publikum så tilsættes diverse godt musik af både nyere og ældre dato.

Ring eller mail og forhør om pris og ledige datoer.
Du finder kontaktinfo nederst på siden.

Læs om Jørgen de Mylius
Læs Pressemeddelelse om 80’er fest.

Oplev Diskotek Venus, DJ Peter Christensen og Jørgen de Mylius til din egen 80’er fest – BOOK NU!

Send en mail for yderligere oplysninger samt forespørgsel på pris og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production