+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk

80’er FEST Jørgen de Mylius

PRESSEMEDDELELSE

Så er der dømt ægte 80’er fest med legendariske Jørgen de Mylius.

Han bakkes stærkt op af DJ Peter Christensen og Diskotek Venus. De er begge vilde med musikken fra 80’erne, og skaber fest og stemning overalt hvor de kommer.

80’er fest og Jørgen de Mylius hænger uløseligt sammen. Han er en levende radio- og tv legende med over 60 år på CV’et hos Danmarks Radio. Som 16-årig debuterede han i 1963 på P3. Senere stod han i spidsen for en lang række tv programmer som Pop Nøglen, Stardust, Musikboxen og Eldorado. Jørgen de Mylius har været vært for det danske Melodi Grandprix 11 gange. Og hele 24 gange har han kommenteret det Internationale Melodi Grandprix.

Tilbage ved rødderne

I dag er Jørgen de Mylius tilbage ved rødderne, og kan høres i radioen på DR P5. Her laver Jørgen de Mylius Eldorado hver lørdag fra kl. 16 – 18. Desuden laver han også på hverdage programmet Hithouse og med jævne mellemrum portrætudsendelser om musikgrupper eller solister.

Peter Christensen har foreløbig ’kun’ 44 år på CV’et som DJ. Allerede som 14-årig gik det løs med arbejdet som DJ. I 1985 kunne Peter Christensen som 19-årig første gang høres på Radio Viborg, som var landets populæreste lokalradio op gennem 80’erne. Her blev han hurtigt en af radioens populære studieværter, og har lavet stort set alle slags musikprogrammer indtil 2005.

dj 80'er fest jørgen de mylius

Han deltog også i konkurrencen Årets Discjockey i 1987, hvor han fik en flot 3. plads. Peter Christensen har desuden været med til at producere Eldorado Boks CD’erne. Det er således DJ Peter Christensen, som har renset og digitaliseret mange af sine gamle singleplader til brug på Eldorado Boksene. Endvidere laver Peter Christensen forskellige former for indtaling fra sit eget studie, og fungerer som speaker til diverse arrangementer. Han er også foredragsholder om både musik og uventet sygdom.

80’er festen starter med DJ Peter Christensen. Publikum varmes op med gode danske 80’er klassikere, som er til at synge med på. Derefter indtager Jørgen de Mylius scenen, og fyrer op under dansegulvet. Så er 80’er festen for alvor i gang! Både Jørgen de Mylius og Peter Christensen kender alle de store 80’er klassikere, danske som udenlandske. Peter Christensen har endvidere specialiseret sig i 80’ernes maxisingler, som der kommer nogle af i løbet af aftenen.

Kontakt Mobil Diskotek Venus for ledige datoer og pris.

BOOKING

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production