+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
diskotek venus om os

DJ med passion for fest og god musik

DJ til fest med Diskotek Venus og Peter Christensen er det sikre valg hos rigtig mange hvert år. Der bliver leveret god musik, fest og stemning til f. eks. firmafest, julefrokost, bryllupprivatfest og andre fester. Fester hvor der kræves et diskotek med en erfaren DJ til at gøre en forskel. Peter Christensen har over 40 års erfaring som DJ og 20 år som studievært på Radio Viborg. Han kender derfor alle de store hits, og forstår at omsætte det til en stor fest!

Denne erfaring og viden kan ikke trækkes i en automat. Den er kommet efter mange timer bag mixerpulten, og arbejde med musik i hverdagene. En viden som også har ført til et samarbejde med Jørgen de Mylius om indholdet på de populære Eldorado Boks udgivelser. Jørgen de Mylius optræder også sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Det sker til for eksempel Diskotek Venus Sommer Tour, Folkemødet på Bornholm, 80’er Fester, osv.

diskotek venus dj peter christensen

Diskotek Venus har navn efter albummet ‘Nightflight To Venus fra 1978 med gruppen Boney M.

Navn efter Boney M

Diskotek Venus har navn efter et album med gruppen Boney M. som var meget populære omkring 1980. Boney M udsendte på de tider albummet ”Nightflight To Venus”.

Det er ud fra dette album, at mobil diskoteket i sin tid fik sit navn. Dermed er Diskotek Venus blandt landets længst kørende mobile diskoteker. Det er der en god grund til.

diskotek venus dj peter christensen

DJ Peter Christensen startede i 1981 Diskotek Venus, som dermed er blandt landets længst kørende mobile diskoteker.

Kendt for den gode fest, musik og stemning

Med Diskotek Venus og Peter Christensen som DJ til fest er der nemlig sikkerhed for stemning og god musik, som har været et sikkert kendetegn siden 1980.

Uanset om det er til bryllup eller til en stor firma- eller foreningsfest med det helt store lysshow. Mange gæster har gennem årene også fået en god vane. Det høres ofte, at de fester hvor DJ Peter Christensen leverer musikken og underholdningen bare er de bedste fester.

DJ favorit

Sådan lød det også fra personalet på Bramslevgaard efter et besøg af Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. På tværs af orkestre, musikere og andre DJ’s personalet har set og hørt, så er DJ Peter Christensen blevet deres klare favorit…TAK!

At tage imod musikønsker fra publikum er en selvfølge. DJ Peter Christensen hjælper også gerne med afvikling af forskellige indslag ved hjælp af blandt andet lydeffekter.

Ønsker du at høre nærmere eller at booke Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til en fest eller event så send en mail for yderligere oplysninger eller forespørg på priser og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production