+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
dj til bryllup

DJ TIL BRYLLUP

DJ til bryllup er et populært valg hos mange brudepar. Mange vælger DJ Peter Christensen og Diskotek Venus til bryllup fremfor et band. Det hænger sammen med både den gode musik som leveres, men i lige så høj grad også måden den præsenteres på. Det er kerneværdier hos både brudepar og DJ Peter Christensen til alle bryllupsfester.

Med over 40 års erfaring med at spille til fester og events landet over, så hører Peter Christensen til blandt de bedste og mest erfarne DJ’s i landet, som har evnen til at skabe fest og stemning med masser af god musik. Peter er derfor det sikre valg som DJ til bryllup med et meget stort kendskab til populær bryllupsmusik.

Musik til middag og fest

Under bryllupsmiddagen er musikken i udgangspunktet afdæmpet og uden det store tempo.

Efter middagen gøres der klar til dans, og det starter på traditionel vis med, at brudeparret kaldes på gulvet til tonerne af ’Brudemarchen’. Når brudepar og gæster er klar, startes musikken til ’Brudevalsen’. Efter den ligeså traditionsrige klip af gommens strømper og lidt i brudekjolen, så står den på fest og dans.

Musikalsk hyldest til kærligheden

Med Diskotek Venus og Peter Christensen som DJ til bryllup spilles en del sange som signalerer en hyldest til kærlighedens fest. F. eks. er Jacob Sveistrup med ‘Tænder På Dig’ svær at komme udenom. Men ellers generelt god dansemusik som folk kender, og holder af. Det tilsættes passende mængder af nyere dato som f. eks Tobias Rahim & Andreas Odbjerg med ‘Stor Mand’. Er der ønske om, at der skal spilles nogle helt bestemte sange, så aftaler vi det blot på forhånd, ingen problem!

Om anlægget skal være stort eller lille er op til det enkelte brudepar at vurdere. Musikken og DJ Peter Christensen er det som skaber den gode fest og stemning. Et stort lysshow sætter prikken over ’i’et!

DJ til bryllup – Book nu!

Oplev Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til dit eget bryllup – BOOK NU! Læs evt. nogle festlige kommentarer fra andre brudepar, som har fået hjælp af DJ Peter Christensen under ‘Referencer’.

Send en mail med forespørgsel på pris og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

PS! Hvis du planlægger bryllup, og bor i Himmerlandsområdet, og ønsker hjælp til alt det praktiske, så kan vi varmt anbefale Maja fra “I Do Weddings Danmark”. På den måde kan du og din bedre halvdel nyde både optakten og selve bryllupsfesten meget mere sammen med alle jeres dejlige gæster. Maja og hendes dygtige team holder løbende øje med, at alt bliver afviklet efter planen, der er lagt.

DJ Peter Christensen skaber fest og stemning til bryllup

DJ Peter Christensen sætter gang i dansegulvet, når brudevalsen er vel overstået.

DJ Peter Christensen til bryllup er et populært valg hos mange brudepar

DJ Peter Christensen er et populært valg hos mange brudepar.

DJ til bryllup med Peter Christensen og Diskotek Venus skaber fest og stemning

DJ Peter Christensen er det sikre valg til alle former for fest rundt omkring i landet.

DJ til bryllup

DJ Peter Christensen og Diskotek Venus skaber god stemning til bryllup.

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production