+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
dj privatfest

DJ til Privatfest

At være DJ til privatfest kræver stor erfaring. Desuden er vigtige faktorer et bredt kendskab til festmusik og evne til at skabe fest og stemning. Fødselsdagsfest, bryllup, kobberbryllup eller sølvbryllup er sikre hits for Diskotek Venus.

Lige siden at DJ Peter Christensen indledte sin karriere som DJ i 1980, har private fester altid været en del af programmet – og er det stadig! Brug ikke tid på at opstille et hjemmeanlæg som måske brænder af. Lej ikke en jukeboks hvor mange vil vælge forkert musik. Lad i stedet DJ Peter Christensen med over 40 års erfaring styre musikken med sikker hånd.

diskotek venus dj peter christensen

DJ Peter Christensen er blandt landets bedste og mest erfarne DJ’s. Han skaber fest og stemning med masser af god musik.

Hygge, fest, stemning og god musik

Til en privatfest gælder nøgleordene hygge, fest, stemning og masser af god musik. Det skaber Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Det hele krydres ofte også med lidt underholdning til stor glæde og morskab for alle gæster.

Hvis ikke andet er aftalt så udvælges musikken som udgangspunkt ud fra hvilken alder flertallet af gæster har til en given fest. Og så suppleres der i løbet af aftenen med andet velvalgt musik i passende mængde tilføjet eventuelle musikønsker, som altid er velkomne!

Med DJ Peter Christensen bag mixerpulten til privatfest fås en klassisk DJ oplevelse. De fleste sange præsenteres på en frisk og uhøjtidelig facon i forhold til mange andre DJ’s som ikke siger et ord hele aftenen.

dj til privatfest

DJ Peter Christensen og Jørgen de Mylius er et perfekt match af DJ’s til alletiders privatfest.

Kender alle de gode sange til privatfest

DJ Peter Christensen har over 40 års erfaring med at spille til private fester. De mange år som DJ har ført til en omfattende musiksamling, som indeholder stort set al populær musik fra de sidste fem årtier. DJ Peter Christensen besidder således en stor viden om musik, som han har opnået ved at være DJ.

Dertil skal lægges knap 20 år som studievært på Radio Viborg i perioden fra 1985 til 2005. I denne periode lærte Peter Christensen mange nye sange at kende. Nu om dage modtager han hver uge nyt musik direkte fra landets pladeselskaber, og er derfor også ajour med det meste af den nye musik.

Hvis den skal have en tand til inviteres DJ Peter Christensens gode ven og DJ makker Jørgen de Mylius med som gæste DJ med hans kendte Eldorado Show.

Det handler om god musik

DJ Peter Christensen har også arbejdet sammen med Jørgen de Mylius omkring udgivelsen af de populære Eldorado CD Bokse. På de to sidste Eldorado boks udgivelser, Eldorado 6 og Eldorado 7, er det således Peter Christensen, som har leveret størstedelen af musikken baseret på hans egne gamle grammofonplader, som han selv har renset og digitaliseret.

Derfor er 80’er fest som tema med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til private fester et populært valg. Men en skøn blanding af nyt og gammelt, dansk og udenlandsk er også et godt udgangspunkt til en alletiders privatfest.

Og HUSK – Musikønsker er meget velkomne.

Ring eller mail i god tid for at forespørge på pris og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production