+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
dj kobberbryllup

DJ til Kobberbryllup

Kobberbryllup er hvert år på programmet hos Diskotek Venus og DJ Peter Christensen.

Mange har forlængst fundet ud af, at her fås en klassisk DJ oplevelse leveret i øjenhøjde med publikum. Det gør en forskel!

DJ kobberbryllup DJ Peter Christensen Diskotek Venus

DJ Peter Christensen har stor erfaring som DJ til blandt andet Kobberbryllup.

Kobberbryllup med fest, stemning og god musik

DJ Peter Christensen skaber fest og stemning med masser af god musik til Kobberbryllup. Læg hertil friske kommentarer, indlevelse og nærvær, så er musik og dans til Kobberbryllup i sikre hænder. Med over 40 år på CV’et så er DJ Peter Christensen en af landets mest erfarne DJ’s. Det gør ham i stand til at gøre et Kobberbryllup til en musikalsk oplevelse og succes.

Indlevelse og nærvær i hvad der foregår både på og udenfor dansegulvet gør, at DJ Peter Christensen ofte kommer med en frisk kommentar i højttaleren. Brug af diverse lydeffekter og jingler kan også være en del af festlighederne.

dj til kobberbryllup fest god musik dans

DJ Peter Christensen skaber fest og stemning til Kobberbryllup med masser af god musik.

Kobberbryllup med god musik som folk kender

Med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen som ankermand til Kobberbryllup, er man også sikker på, at få en DJ som har kendskab til alle de store populære hits fra de sidste fem årtier. DJ Peter Christensen er blandt landets førende DJ’s, og modtager således hver uge en lang række nye sange direkte fra landets pladeselskaber. Men ellers er udgangspunktet altid at spille musik, som folk kender og holder af.

Det er naturligvis også muligt at lave aftale om afspilning af bestemte sange, og nogle vælger også et musiktema. Var der nogen som sagde 80’er fest!!!

Det handler om god musik

Er et Kobberbryllup ved at nærme sig, så tag kontakt hurtigst muligt. Jo større chance er der for at kalenderen er ledig. Ved at ringe kan vi tage en uforpligtende snak om hvilken musik der ønskes spillet til lige netop jeres Kobberbryllup.

Det kan også være et Kobberbryllup med et bestemt tema som 80’er fest eller Oktoberfest. Se mere under ‘Vi Tilbyder’.

Under ‘Referencer’ kan der læses en række festlige indlæg fra andre, der har haft Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til at stå for musikken.

Oplev Diskotek Venus til dit eget Kobberbryllup – BOOK NU!

Send en mail hvis der ønskes yderligere oplysninger samt forespørgsel på pris og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production