+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
dj julebal

DJ til Julebal

Med DJ Peter Christensen til Julebal, så er der garanti for masser af god musik og genhør med nogle af de store juleklassikere. Det er hvert år noget særligt at være DJ i december og særligt i juledagene.

Det er superfedt at skabe god julestemning til julebal med masser af god musik. Mange af gæsterne kommer hjem fra nær og fjern og mødes til julebal. Så skal der festes og danses, og det er bare fedt at være en del af.

dj julebal

Diskotek Venus skaber fest og stemning til julebal.

Julebal med fest, stemning og god musik

Med stor indlevelse og nærvær sørger Diskotek Venus og DJ Peter Christensen for at skabe fest og stemning med masser af godt musik til Julebal. Mange er ofte kommet hjem for at få lejlighed til at møde både familie og venner til nogle festlige timer i hinandens selskab.

Det betyder, at der også er forskellige behov blandt publikum til musikken. Derfor sammensætter Diskotek Venus og DJ Peter Christensen et godt og varieret mix af nye sange blandet med gode genhør fra 80’erne, 90’erne og 00’erne. Herunder flere af de store juleklassikere. Musikønsker er ALTID velkomne, og opfyldes i den udstrækning, som det er muligt.

dj julebal dj peter christensen diskotek venus

DJ Peter Christensen sætter gang i et hvert julebal med masser af god musik.

Julebal med erfaren top DJ

Med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen bag mixerpulten til Julebal fås en klassisk DJ oplevelse. DJ Peter Christensen startede karrieren helt tilbage i 1980. Kendetegnet har altid været at spille masser af god musik og skabe fest og stemning. Fra 1985 til 2005 var Peter Christensen også studievært på Radio Viborg, som også har været med til at forme ham som en yderst populær DJ til fester og events landet over.

Møder Jørgen de Mylius

Tilbage i 2009 mødte DJ Peter Christensen ved en tilfældighed radio- og tv legenden Jørgen de Mylius. De har siden holdt kontakten, og kan hvert år opleves til en række fælles DJ jobs rundt om i landet. Blandt andet til Diskotek Venus Sommer Tour på Bornholm og til Folkemødet. De har også varmet op for Smokie ved deres koncert ved golfturneringen Made in Himmerland i 2023.

Rette tid og løsning

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen spiller typisk til julebal fra kl. 21 – 02. Ønskes et andet tidsrum så finder vi sammen den rette løsning. Diskotek Venus og DJ Peter Christensen kan også kombineres med anden form for underholdning.

For eksempel Jørgen de Mylius Eldorado Show eller sammen med et orkester.

Send en mail med forespørgsel på pris og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production