+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
underholdning til fest

UNDERHOLDNING TIL FEST

Underholdning til fest er efterspurgt ved mange lejligheder. Det gælder f. eks. firmafest, privatfest, julefrokost eller foreningsfest, inden eller når det går løs på dansegulvet.

Diskotek Venus kan således tilbyde en pakkeløsning, hvor der både kan være musik, magi og komik med i pakken.

Vi samarbejder med nogle optrædende, som i særklasse er blandt de bedste i landet til at levere alletiders festunderholdning.

underholdning til fest med jørgen de mylius

Jørgen de Mylius – Eldorado Show

Jørgen de Mylius kræver ikke nogen nærmere præsentation. Han har været hos DR siden 1963 eller i mere end 60 år. Han er en levende legende og koblet sammen med DJ Peter Christensen er der tale om et helt unikt makkerpar som underholdning til fest.

De er begge musiknørder, og elsker at skabe fest og stemning som DJ’s rundt omkring i landet til fester og events.

Jørgen de Mylius optræder med hans kendte Eldorado Show med en perlerække af gode sange til fest og dans.

Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen er det perfekte match af DJ’s som underholdning til fester som en alletiders firmafest, byfest, julefrokost, osv.

Læs mere om Jørgen de Mylius

 

underholdning til fest med gry meilstrup grand prix show

Gry Meilstrup – Grand Prix Show

Gry Meilstrup drager landet rundt med sit Grandprix Show, og er et meget populært indslag som underholdning til fester rundt om i landet. F. eks.  ved firmafester, private fester og andre events sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen.

Gry skaber på sin helt egen facon syng-med stemning, og optræder naturligvis også med sin egen grandprix sang ‘Kloden Drejer’ ledsaget af det kendte rejehop!

Læs mere om Gry Grand Prix Show

 

 

underholdning til fest med hula hula bamse tribute band

Hula Hula – Forrygende Bamse kopi band

Hula Hula er Danmarks fedeste tribute til desværre afdøde Bamse. Hula Hula med Michael Kratz som forsanger lyder som noget af det tætteste man kommer på Flemming ‘Bamse’ Jørgensen.

At kombinere Hula Hula med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen giver et perfekt mix af livemusik og hits fra nu og dengang. Det er i særklasse underholdning til fest på højt niveau.

Læs mere om Hula Hula

 

underholdning til fest med kim larsen jam og peter philipsen

Kim Larsen Jam – Bedste Kim Larsen kopi

Hvis Diskotek Venus og DJ Peter Christensen skal suppleres med noget folkelig underholdning til fest, så er Kim Larsen Jam et særdeles godt bud.

Det er Peter Philipsen som står bag, og han minder både i stemme, sang og udseende om nu desværre afdøde Kim Larsen. DJ Peter Christensen mødte Peter Philipsen til et fælles job i Hobro for snart mange år siden.

Det gjorde stort indtryk, og derfor var der ikke langt til at spørge om et videre samarbejde. Peter Philipsen optræder dels solo ved mindre fester og som Kim Larsen Jam med stort orkester til firmafest, foreningsfest, julefrokost, osv.

Kim Larsen Jam / Peter Philipsen er det oplagte valg sammen med Dj Peter Christensen og Diskotek Venus som underholdning til fest. En oplagt mulighed, hvis der er lyst til at give den en tand til.

Læs mere om Peter Philipsen og Kim Larsen Jam

 

underholdning til fest med Kristian skovbo stand-up komiker tryllekunstner

Kristian Skovbo

Diskotek Venus er stolte af at kan præsentere Kristian Skovbo som en ekstra mulighed for underholdning til firmafest, foreningsfest, julefrokost og lignende.

Kristian Skovbo forener magi, humor og standup på sin helt egen facon. Det er underholdning til fest på højt niveau, og har vakt begejstring hos mange rundt omkring i landet.

Glæd dig til et show hvor Kristian Skovbo får smilet frem, og hvor han på snedig vis snyder publikum med sine tricks og tryllerier.

Kombiner god musik og stemning fra Diskotek Venus og DJ Peter Christensen med festunderholdning af Kristian Skovbo.

Læs mere om Kristian Skovbo.

Underholdning til DIN fest eller event

Tag kontakt for at høre nærmere om de forskellige former for ekstra underholdning til fest der kan kombineres med optræden af Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Forespørg på pris og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production