+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
kristian skovbo banner

Kristian Skovbo

Tryllekunstner og entertainer Kristian Skovbo kan virkelig varmt anbefales. Han er en god ekstra mulighed for underholdning til firmafest, foreningsfest, julefrokost og lignende sammen med Diskotek Venus.

Her er muligheden for at opleve god stand-up og grin blandet med med ægte magi. Man efterlades med et “Hvad skete der lige der…” og rammes af forundring! DJ Peter Christensen har selv oplevet Kristian, og spurgte straks om et samarbejde.

Kristian skovbo firmafest stand-up komiker tryllekunstner firmafest

Kristian Skovbo forener magi, humor og stand-up på en unik måde.

Forener standup med magi

Kristian forener magi, humor og stand-up på sin helt egen facon. Det er underholdning til fest på højt niveau, og har vakt begejstring hos mange rundt omkring i landet.

Glæd dig til et show hvor der bliver grinet igennem, og hvor Kristian på snedig vis snyder publikum med sine tricks og tryllerier.

Kristian har ingen kaniner i hatten. Han leverer i stedet Stand-up Magic, som er moderne underholdning, som rammer bredt.

Ved optræden til firmafester er hans show interaktivt. Det vil sige, at nogle medarbejdere involveres, hvilket altid er sjovt og et stort hit.

Siden 2000 har han optrådt til et hav af firma og private fester rundt om i landet. Kristian Skovbo kan også opleves sammen med Diskotek Venus.

Kristian Skovbo & DJ Peter Christensen

Underholdning og god musik

Kombiner god musik, fest og stemning fra Diskotek Venus og DJ Peter Christensen med topunderholdning af Kristian Skovbo.

Her fås en samlet oplevelse af både stand-up, magi og suveræn god musik leveret af to, som kan deres kram.

Et perfekt match til en alletiders firmafest, foreningsfest, julefrokost, osv.

Vi kommer over hele landet…!

Send en mail for yderligere oplysninger og forespørgsel på pris og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production