+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
gry grand prix show banner

Gry Grand Prix Show

Oplev Gry Grand Prix Show sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til store firmafester, privatfester og events.

Gry Meilstrup blev for alvor landskendt da hun i 1983 vandt det danske Melodi Grand Prix med ‘Kloden Drejer’. Sangen fik et ekstra twist med det berømte ‘rejehop’, som Gry stadig optræder med. Rejehoppet var egentlig bare et dansetrin, men blev dagen efter grandprix sejren i 1983 det helt store samtaleemne.

gry meilstrup grand prix show

Syng med, fest og dans

Gry leverer et genhør med en række af de mest kendte grandprix sange. Gry er præcis som Diskotek Venus og DJ Peter Christensen kendt for at skabe fest og en super god stemning.

Til Gry Grand Prix Show kommer publikum og gæster til at synge med og danse til en perlerække af Grand Prix hits.

Det gælder for eksempel Diggi Loo-Diggi Ley, Danse I Måneskin, Hold Me Now og Vi Maler Byen Rød. Gry synger naturligvis også sit eget Grand Prix hit fra 1983 Kloden Drejer (med rejehop) og mange mange flere…!

Oplev Gry sammen med DJ Peter Christensen

Gry er for alvor tilbage i rampelyset og fik i 2016 årets dansktop hit med sangen ‘Kom Og Kys Mig’. En sang som har lyden af 80’erne over sig takket være musik komponeret af Gry’s mand Per Meilstrup og en tekst som Gry har skrevet sammen med ingen ringere end Keld Heick!

Vi glæder os i Diskotek Venus over samarbejdet med Gry til mange gode fester rundt om i landet. Det ligger til højrebenet at arrangere en fest med Grand Prix tema, hvor fest, sang og dans kan få frit løb.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production