+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
Kim Larsen Jam Peter Philipsen

Kim Larsen Jam

Da Kim Larsen Jam og DJ Peter Christensen optrådte sammen til en fest, tændte det både publikum og dem selv. Derfor lå det straks til højrebenet at indgå et samarbejde om endnu flere fælles jobs rundt om i landet. Det er en kæmpe fornøjelse, at kan tilbyde en hel aften med Danmarks bedste Kim Larsen kopi band, og hit på hit med DJ Peter Christensen og Diskotek Venus.

Peter Philipsen som er frontfigur i Kim Larsen Jam, er at betragte som en tro Kim Larsen kopi. Ligheden er slående og med et hold professionelle musikere til at bakke op, så er det nærmest som at være til koncert med Kim Larsen.

kim larsen jam

Den ultimative Kim Larsen klon

Der er andre som i tidens løb er blevet udråbt som ultimative Larsen-kloner, men Peter Philipsen løfter niveauet, fra første strofe, til uanede højder.

Om det er den flabede crisp, den intime hvisken, eller de primale brøl, er der ikke noget at tage fejl af. Originalen og kopien har tydeligvis genetisk og anatomisk identiske stemmebånd.

Og musikken omfatter en lang række store Kim Larsen klassikere. Der kommer dog også musikalske perler fra Gasolin-tiden med numre som Kvinde Min, Rabalderstræde og Stakkels Jim fra Gasolin-tiden.

Alle sammen lige til at synge med på!

Kim Larsen Jam og DJ Peter Christensen – Et stærkt valg

At høre Peter Philipsen synge Kim Larsens sange spiller virkeligheden et puds. Der er ingen illusioner, ingen tricks – kun vaskeægte magi. Det er ikke kun ”lige ved og næsten” – det er som at være til en Kim Larsen koncert.

Book Kim Larsen Jam sammen med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til firmafest, byfest, julefrokost, osv. At kombinere Kim Larsen Jam med DJ Peter Christensen og Diskotek Venus er et stærkt valg! De supplerer hinanden på fornemmeste vis.

Til mindre arrangementer er det perfekte valg, at booke Peter Philipsen solo sammen med Diskotek Venus.

Send en mail for yderligere oplysninger samt forespørgsel på pris og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production