+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
Musik Banko

Musik Banko

Musik Banko er en alletiders og anderledes form for musikquiz med masser af god musik. Alle kan være med. DJ Peter Christensen har brugt sine over 40 år som DJ til at tilrettelægge et musikalsk bankospil, som skaber fest og stemning. Det vil for selv de største musik analfabeter være næsten umuligt ikke at begynde at synge med og trække på smilebåndet undervejs.

Musik og banko med DJ Peter Christensen kan bruges i mange sammenhænge. Det kan f. eks. være til en firmaevent, hvor det sociale skal dyrkes på en god og sjov måde. Som eftermiddagsunderholdning til byfester. Eller hvad med en hverdagsaften i Kulturhuset. Først med fællesspisning, derefter banko og til sidst eventuelt en times fest og dans. Mulighederne er mange…! Send en mail eller ring til Diskotek Venus og DJ Peter Christensen og få en Musik Banko snak.

Hvordan foregår Musik Banko?

Musik Banko foregår på helt samme måde som til et normalt bankospil. Der spilles på plader inddelt i 27 felter. I stedet for fem tal i hver vandrette række står der navnet på en solist eller gruppe. DJ Peter Christensen spiller undervejs klip af en lang række kendte og festlige sange. Nu gælder det om at genkende, hvem der synger, og krydse navnet af på sin bankoplade.

Der spilles som i normalt banko om både én række, to rækker og pladen fuld.

musik banko

Bedst og sjovest med mange deltagere

Musik Banko kan spilles i både mindre og større forsamlinger. Men det er helt klart sjovest, hvis man er samlet i hvert fald 20 til 30 personer.

Hvor lang tid tager Musik Banko?

Selve bankospillet tager med lidt musikhistorier undervejs fra DJ Peter Christensen en god times tid. Det vil dog være bedst at planlægge efter en varighed på 90 minutter. På den måde så er der god tid til både at lave en ordentlig afvikling, og få rundet af på en god måde.

Musik Banko med DJ Peter Christensen, Diskotek Venus

DJ Peter Christensen skaber fest og stemning med sit musikalske bankospil.

Så er der…BANKO!

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen kommer over hele landet med Musik Banko. Vi har musikken og bankopladerne – Du har de glade og festlige deltagere!

Send en mail for yderligere oplysninger og forespørgsel på pris og ledige datoer.

Eller ring og få en uforpligtende Musik Banko snak med DJ Peter Christensen.

Psst…! Vidste du, at Diskotek Venus og DJ Peter Christensen er det foretrukne valg af DJ hos rigtig mange festarrangører landet over. Se de mange forskellige festtemaer og mulighed for ekstra underholdning under ‘Vi tilbyder’.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production