+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
Musik Banko

Musik Banko

Musik Banko er sjov underholdning, hvor alle kan være med! DJ Peter Christensen har brugt sine over 40 år som DJ til at skabe et musikalsk bankospil, som skaber fest og stemning med masser af god musik. Mange vil uden tvivl blive grebet af lyst til at synge med og sikkert også danse.

At kombinere musik og banko i godt selskab med DJ Peter Christensen kan være et festligt indslag i mange sammenhænge. Det kan være til en firmaevent, hvor det sociale skal dyrkes på en god og sjov måde. På caféer er temaet 80’erne velegnet til at starte aftenen. Derefter kan DJ Peter Christensen fortsætte med at spille op til dans til en alletiders 80’er fest.

En anden mulighed er eftermiddagsunderholdning til byfester. Eller hvad med en hverdagsaften i Kulturhuset. Først med fællesspisning, derefter banko og til sidst eventuelt en times fest og dans til noget af musikken fra bankospillet. Mulighederne er mange…! Send en mail med forespørgsel på pris og ledige datoer til info@diskotekvenus.dk.

Hvordan foregår Musik Banko?

Musik Banko foregår på helt samme måde som til et normalt bankospil. Der spilles på plader inddelt i 27 felter. I stedet for fem tal i hver vandrette række står der navnet på en solist eller gruppe. DJ Peter Christensen spiller undervejs klip af en lang række kendte og festlige sange. Nu gælder det om at genkende, hvem der synger, og krydse navnet af på sin bankoplade.

Der spilles som i normalt banko om både én række, to rækker og pladen fuld.

musik banko

Vælg et tema for Musik Banko

Der kan pt. spilles Musik Banko ud fra tre temaer. Til gode sommerevents er temaet ‘SOMMERHITS’ det oplagte valg. Her gælder det om at være smurt godt ind i solcreme og have kølige drikkevarer indenfor rækkevidde. Glæd dig til lyden af sommer og masser af fest og stemning. En anden mulighed er temaet 80’erne, hvor DJ Peter Christensen har tilrettelagt en omgang musikalsk banko fra det gyldne årti spækket med 80’er hits. Det gælder både de udenlandske og i særdeleshed de danske.

Det sidste tema som pt. tilbydes er at spille Musik Banko med ABBA sange. ABBA kunne d. 6. april 2024 fejre 50 års jubilæum for sejren med sangen ‘Waterloo’ ved Eurovision Song Contest i 1974. Det blev starten på en lang og imponerende karriere.

Har du et forslag til et Musik Banko tema så send en mail til info@diskotekvenus.dk.

musik banko temaer

Bedst og sjovest med mange deltagere

Musik Banko kan spilles i både mindre og større forsamlinger. Men det er helt klart sjovest, hvis man er samlet i hvert fald 20 til 30 personer.

Hvor lang tid tager Musik Banko?

Selve bankospillet tager med lidt musikhistorier undervejs fra DJ Peter Christensen en god times tid. Det vil dog være bedst at planlægge efter en varighed på 90 minutter. På den måde så er der god tid til både at lave en ordentlig afvikling, og få rundet af på en god måde.

Musik Banko med DJ Peter Christensen, Diskotek Venus

DJ Peter Christensen skaber fest og stemning med sit musikalske bankospil.

Så er der…BANKO!

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen kommer over hele landet med Musik Banko. Vi har musikken og bankopladerne – Du har de glade og festlige deltagere!

Send en mail for yderligere oplysninger og forespørgsel på pris og ledige datoer.

Eller ring og få en uforpligtende Musik Banko snak med DJ Peter Christensen.

Psst…! Vidste du, at Diskotek Venus og DJ Peter Christensen er det foretrukne valg af DJ hos rigtig mange festarrangører landet over. Se de mange forskellige festtemaer og mulighed for ekstra underholdning under ‘Vi tilbyder’.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production