+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
diskotek venus sommer tour

Diskotek Venus Sommer Tour

Diskotek Venus Sommer Tour fortsætter i 2024 med topunderholdning rundt om i sommerlandet. Konceptet er helt enkelt at skabe fest og stemning ved at forene masser af god musik med sjove konkurrencer og fede præmier for både børn og voksne.

Jørgen de Mylius optræder som gæste DJ med hans ELDORADO SHOW!

sommer tour bowling med plæneklipper

Diskotek Venus Sommer Tour på Bornholm med glade vindere af den særlige omgang bowling.

sommer tour diskotek venus jørgen de mylius dj peter christensen

Den levende radio- og tv legende Jørgen de Mylius er gæste DJ til Diskotek Venus Sommer Tour.

En god idé

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har været på banen i indtil videre 44 år. Det har givet masser af erfaring, men også lyst og evne til at sætte nye mål. På den måde blev Diskotek Venus Sommer Tour en realitet.

Diskotek Venus Sommer Tour foregår i udgangspunktet om eftermiddagen. Stederne vi kommer kan være byfester, sommerlande, forlystelsesparker, festivaler, osv.

Både for børn og voksne

Undervejs bliver der mulighed for publikum til at ønske sange. Man bliver måske også inviteret med til at deltage i en af de sjove konkurrencer for både børn og voksne. Der er flotte præmier af stor værdi for vinderne! En af konkurrencerne kan for eksempel være mellem to familier der på hurtigst mulige tid skal trække en bil. Det kan også være at spille bowling med en alternativ kugle til at vælte keglerne.

Gæste DJ Jørgen de Mylius

Diskotek Venus Sommer Tour 2024 bliver igen med Danmarks nok mest kendte og legendariske DJ gennem syv årtier – selveste Jørgen de Mylius. Den levende radio- og tv legende havde i 2023 et imponerende 60 års jubilæum hos DR. Jørgen de Mylius optræder med hans populære ELDORADO SHOW.

Her disker han op med en lang række store klassikere fra hans tid som vært i TV-udgaven af ELDORADO tilsat diverse nyere og ældre sange.

Jørgen de Mylius er præcis som DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus bidt af musikken, og er rigtig god til at skabe fest og stemning.

Bornholm – Brændegårdshaven

Diskotek Venus Sommer Tour kommer for syvende år i træk til solskinsøen Bornholm. Det bliver som altid i Bornholms forlystelsespark Brændesgårdshaven. Udover en masse sjove konkurrencer gentager vi efter planen succesen med Børne MGP, hvor Jørgen de Mylius vil stå for præsentationen af deltagerne. Men lidt ELDORADO SHOW skal der også nok blive tid til. Læs mere om Brændesgårdshaven.

Diskotek Venus Sommer Tour kommer over hele landet. Send en mail med forespørgsel på pris og ledige datoer.

Vi ses ude i sommerlandet…!

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production