+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
dj 80'er fest jørgen de mylius dj peter christensen

DJ til Efterskolefest med den bedste musik

Som DJ til efterskolefest er Diskotek Venus og DJ Peter Christensen det suveræne valg med den fedeste musik. Der er hver gang en helt særlig atmosfære, når tidligere elever møder hinanden, og holder en kæmpe fest. DJ Peter Christensen sørger for, at det bliver en uforglemmelig aften med fællessang, fællesdans og masser af gode genhør fra tiden på efterskolen.

Specialist i at skabe fest

I over 40 år har Peter Christensen været det sikre valg og henrykket mange som DJ til en lang række fester og events landet over. Peter Christensen er blandt landets absolut bedste og mest erfarne DJ’s. Han kender derfor alle de store hits, som DJ til efterskolefest, hvor en lang række tidligere elever møder hinanden igen.

Radio Viborg

Peter indledte sin DJ karriere tilbage i 1980, og lyttede op gennem 80’erne mange aftener og halve nætter til musik fra Radio Luxembourg. Fra sommeren 1985 til 2005 var Peter Christensen selv at høre som studievært på Radio Viborg. Radioen var landets populæreste og mest aflyttede lokalradio i slutningen af 80’erne. Peter er således også en del af dansk radiohistorie.

dj efterskolefest diskotek venus

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen er et sikkert hit til Efterskolefest.

Efterskolefest der huskes

Det er bare fedt at stå bag mixerpulten og opleve den særlige stemning som DJ til efterskolefest med tidligere elever. Fest, dans, samvær og god musik går bare op i en højere enhed, lyder det glad og taknemmeligt fra DJ Peter Christensen.

Det handler for mig som DJ om at skabe nogle mindeværdige øjeblikke gennem musikken, som jeg spiller. F. eks. er det fedt at se et dansegulv gå amok til MGP klassikeren ‘Tro På Os To’. Eller høre alle skråle med på ‘I Want It That Way’.

Det er magisk hver eneste gang, at jeg oplever disse øjeblikke som DJ til efterskolefester, lyder det med et smil fra DJ Peter Christensen.

Gang i en efterskolefest

Diskotek Venus og Peter Christensen er det sikre valg som DJ til efterskolefest. Den bedste fest fortjener den bedste DJ. Skal den have en tand til i forbindelse med et jubilæum eller lignende, så er der mulighed for at koble den levende legende Jørgen de Mylius på som gæste DJ.

Med tilsammen over 100 År I Musikkens Tjeneste er det helt unikt hver gang de optræder sammen rundt om i landet.

Send en mail for yderligere oplysninger samt forespørgsel på pris og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production