+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
dj traktortræk

DJ til traktortræk

DJ til traktortræk med speak, musik og jingler har udviklet sig til at være et rigtigt hit for Diskotek Venus. Det gælder både alle trækkerne og ikke mindst publikum, som er til røg og larm.

dj til traktortræk full pull jingles god musik og speak

DJ til traktortræk med Peter Christensen. Han regnes af mange for at være landets bedste traktortrækspeaker og DJ.

Speaker i særklasse

Peter Christensen er i særklasse en af de mest erfarne traktortrækspeakere i landet. Han var angiveligt den første i hele landet til at kombinere diskotek og traktortræk.

Den ægte vare

Konceptet er de senere år blevet ”lånt” af andre, som efter bedste evne forsøger at efterligne jingler, lydeffekter og speak. Men Diskotek Venus og Peter Christensen ER DEN ÆGTE VARE. Mange blandt publikum kalder uden omsvøb DJ Peter Christensen for landets bedste traktortækspeaker. Kombineret med masser af god musik og jingler er det bare en fest, når Diskotek Venus og DJ Peter Christensen giver den max gas sammen med trækkerne på banen.

DJ Traktortræk fest stemning god musik

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen sørger for fest, stemning og god musik til traktortræk.

Speaker og DJ til det første DM i traktortræk

Peter Christensen var derfor også det naturlige valg, da det første DM i traktortræk blev afviklet ved Vejle i 2002. De senere år er Peter Christensen også blevet valgt som speaker til flere store traktortræk på Sjælland. I 2013 overraskede Peter Christensen således en masse tilskuere på Roskilde Dyrskue. I al hemmelighed var Peter Christensen kommet op i et nærliggende Pariserhjul, og var på den måde uden tvivl den første til at speake et traktortræk fra toppen af et Pariserhjul!

Hele afviklingen af et traktortræk understøttes af lydeffekter, blandt andet når der er Full Pull. Diskotek Venus råder således over en lang række Full Pull jingler. Disse jingler er meget populære blandt både ‘trækkere’ og publikum og efterspørges ofte på mailen efter et traktortræk.

BOOKING AF DISKOTEK VENUS TIL TRAKTORTRÆK

Vil du booke Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til et traktortræk, så tag kontakt i god tid. Jo større chance er der for, at ramme en ledig dato i kalenderen.

Ring eller mail med forespørgsel på pris og ledige datoer.

BOOKING

info@diskotekvenus.dk 

DJ/Speaker Peter Christensen

Mobil +45 30982639

Vi kommer over hele landet – også Bornholm!

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production