+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
dj byfest sommerfest markedsfest

DJ til Markedsfest, Byfest, Sommerfest

At være DJ til Markedsfest, Byfest og Sommerfest er faste indslag for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen fra maj måned og frem til begyndelsen af september.

Der er mulighed for at koble den levende radio- og tv legende Jørgen de Mylius på som gæste DJ.

80'er fest jørgen de mylius eldorado

DJ til Markedsfest, Byfest eller Sommerfest, så er Jørgen de Mylius og Peter Christensen det perfekte match af DJ’s til at sætte gang i festen.

Festligt, folkeligt og fornøjeligt

Det er ofte fester med mange hundrede til flere tusinde gæster og det store lysshow. I 2018 gik turen første gang til Brændesgårdshaven på Bornholm med Diskotek Venus Sommer Tour med Jørgen de Mylius som gæste DJ. Det er blevet en tradition, og således går turen atter til Brændesgårdshaven i 2024.

Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen har for andet år i træk også kunnet opleves til Folkemødet på Bornholm d. 16. juni. De har også varmet op for Smokie til golfturneringen Made in Himmerland. Rækken af sommer events er lang. Som DJ er det bare dejligt at opleve når fadøl, musik, dans, fest, stemning, kys og kram går op i en højere enhed.

Kendetegnene med DJ Peter Christensen til Byfest, Sommerfest eller Markedsfest er, at det er festligt, folkeligt og fornøjeligt tilsat masser af god musik.

dj markedsfest byfest sommerfest

DJ Peter Christensen til Markedsfest, Byfest og Sommerfest er et sikkert hit.

God musik til alle

Musikken spænder vidt, da mennesker i alle aldre er med til disse fester. Så sangene som strømmer ud fra højttalerne kan være alt lige fra store 80’er klassikere til noget af det nyeste fra hitlisterne i en stor skøn sammenblanding. Det er musik som folk kender, hvor der både kan skråles med og danses. Kort sagt: God musik til alle!

Med DJ Peter Christensen bag mixerpulten fås en klassisk DJ oplevelse, hvor sangene bliver præsenteret med indlevelse og nærvær, det gør en forskel! Så mærker man virkelig, at der er fest!

Hvis der lægges ud med spisning, så er DJ Peter Christensen straks klar med lidt skålesange og let underholdning i mens der spises og drikkes.

Tag kontakt i god tid

Der er størst chance for at kan booke Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til Markedsfest, Byfest og Sommerfest ved at tage kontakt i god tid inden det går løs. Det gælder i særdeleshed hvis også Jørgen de Mylius skal kobles på som gæste DJ.

Det er bare en kæmpe fornøjelse hvert år at være med til at skabe fest og stemning med masser af god musik til teltfesterne i sommerhalvåret. Her mærkes publikum ekstra meget hos DJ Peter Christensen bag mixerpulten.

Det er en fest – Tusind tak for det!

Send en mail eller gi’ et kald på mobilen for yderligere oplysninger samt forespørgsel på pris og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production