+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
eldorado dansefest

ELDORADO DANSEFEST

Fest og dans med top DJ Peter Christensen

Gæste DJ Jørgen de Mylius

Nu er muligheden der for at arrangere en Eldorado Fest for alle danseglade. Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har musikken klar. Jørgen de Mylius kan kobles på som gæste DJ. Lad dansefeberen få frit løb til masser af god musik sammen med DJ Peter Christensen og Jørgen de Mylius.

De har tilsammen over “100 år i musikkens tjeneste”.

eldorado dansefest

Eldorado Dansefest er for alle danseglade som elsker fest, dans og god musik.

Eldorado fest og dans det rette sted

Flere har efterspurgt Diskotek Venus til at komme og spille til Dansefest, og nu er chancen der for at få det til at ske, hvis kalenderen ellers er ledig.

Slå dig sammen med familie, venner eller bekendte og kontakt en restauratør, et forsamlingshus, en kro eller lige netop det sted, hvor du kan forestille dig at en Diskotek Venus Eldorado Dansefest skal afholdes.

De nærmere detaljer

Derefter finder vi sammen ud af hvordan dansefesten skal forløbe. Skal det være med mulighed for spisning inden? Skal det være med det helt store lysshow? Der er flere veje at gå. En Eldorado Dansefest tager udgangspunkt i Eldorado TV og radio universet. Det er de store hits fra 80’erne tilsat både nyere og ældre ting.

eldorado fest jørgen de mylius dj peter christensen

Eldorado Dansefest med Jørgen de Mylius og Peter Christensen. Masser af god musik, fest og dans til danseglade over hele landet.

Gæste DJ Jørgen de Mylius

Diskotek Venus DJ Peter Christensen har kendt Jørgen de Mylius i en årrække, og har også været inddraget i produktionen af Eldorado boksene. Peter Christensen er dermed yderst kvalificeret som DJ til en alletiders Eldorado Dansefest.

Men Eldorado Dansefesten kan gøres helt perfekt og udvides til også at have Jørgen de Mylius koblet på som gæste DJ med hans berømte ELDORADO SHOW eller til ‘Årtiernes Dansefest’. Her disker Jørgen de Mylius op med en lang række gode dansehits fra alle de seks årtier, hvor han indtil videre har været DJ

På med danseskoene

Når alt er aftalt er det blot at udsende invitationer, sprede budskabet på Facebook eller få Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til at lave en Facebook- eller radioreklame.

En Diskotek Venus Eldorado Dansefest kan også arrangeres i samarbejde med en lokal danseskole.
Lad Dansefesten begynde…!

Book Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til Eldorado Dansefest NU! Jørgen de Mylius kan kobles på som gæste DJ.

Send en mail med forespørgsel på pris og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

Mobil +45 30982639

Vi kommer over hele landet!

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production