+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
90'er fest

DJ 90’er fest

At være DJ til 90’er fest er endnu et speciale for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen.

Præcis som i 80’erne så bød 90’erne også på en lang række af gode dansevenlige numre. Mange er blevet evergreens, som mange stadig sætter stor pris på og holder af at danse til.

90’erne var årtiet hvor f. eks. Aqua hærgede hitlisterne med blandt andet Barbie Girl. Cartoons fik alle til at danse med til ‘DooDah’. Los Del Rio skabte kaos på dansegulvene med megahittet ‘Macarena’.

DJ Peter Christensen kender alle de store 90’er klassikere. Han tager gladeligt imod musikønsker, og spiller alle de ønsker han kan nå at få plads til på playlisten i løbet af aftenen.

dj 90'er fest

90’er fest er med store hits fra f. eks. Aqua, Venga Boys, Cartoons, Backstreet Boys, Los Del Rio, Drömhus, osv.

Magien fra 80’erne fulgte med

Meget af musikken i 90’erne kendetegnes ved stadig at have noget af magien fra 80’erne over sig. Mange af sangene fra 90’erne har således vist sig også at være langtidsholdbare! De bliver stadig fundet frem af Diskotek Venus og DJ Peter Christensen ved mange festlige lejligheder!

Mange kan uden tvivl synge med på sangen ‘Calcutta’ med Dr. Bombay. 90’erne var også årtiet hvor der blev skrevet svensk musikhistorie på ferieøen Ibiza. Aldrig før, og vidst aldrig siden indtog en svensksproget  sang toppen af hitlisten på Ibiza.

Sangen er naturligvis ‘Vill Ha’ Dig’ med Drömhus, som også hærgede på de hjemlige breddegrader. 90’er musikken kan uden tvivl også noget!

DJ Peter Christensen Diskotek Venus

DJ Peter Christensen sørger for den helt rette 90’er stemning med masser af fest, stemning og god musik.

Den helt rette 90’er stemning

Til de som ønsker at feste og danse en hel aften til store 90’er hits som ‘What Is Love’, I’ve Been Thinkin’ About You’, ‘Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig’, Sing Hallelujah, og mange andre, så book Diskotek Venus. Så kommer DJ Peter Christensen, og skaber den helt rigtige stemning til en god 90’er fest.

Hvis der skal gåes All-In så skal der pyntes op, og alle deltagere bedes om at komme i deres bedste bedste 90’er udklædning.

Har man ikke lige pynten til festlokalet eller tøjet i garderoben, så kan vi varmt anbefale Temashop.dk. Her kan der fås alt hvad der behøves af pynt og udklædning til den vildeste 90’er fest.

Al ekstra udstyr til 90’er fest

ANNONCE

DJ som kender de store 90’er klassikere

Med DJ Peter Christensen bag mixerpulten så får du en engageret, nærværende og yderst kompetent DJ til 90’er fest. Peter Christensen har indtil videre 43 års erfaring på CV’et med at skabe fest og stemning til diverse fester landet over. Musikønsker er mere end velkomne.

Oplev Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til din egen 90’er fest – BOOK NU!

Kontakt Diskotek Venus med forespørgsel på priser og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

Psst! Har du prøvet Diskotek Venus 80’er fest med Jørgen de Mylius Eldorado Show?

Læs mere om 80’er fest!

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production