+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
foredrag jørgen de mylius

Foredrag med Jørgen de Mylius og Peter Christensen

Oplev et alletiders foredrag om musik med de to gode venner og DJ makkere Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Det sker under overskriften “100 År I Musikkens Tjeneste”, da de i henholdsvis 60 og over 40 år har beskæftiget sig med musik.

Glæd dig til masser af anekdoter, sjove historier, klip fra deres allerførste udsendelser i radioen, genhør med gamle jingler og meget mere.

Alt sammen fra deres over ‘100 År I Musikkens Tjeneste’.

foredrag jørgen de mylius og peter christensen

De to venner og DJ makkere Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Billedet er taget i DR-Byen d. 31. marts 2023 ved fejringen af Jørgen de Mylius 60 års jubilæum.

De første radioudsendelser

Jørgen de Mylius indledte sin karriere hos DR helt tilbage i 1963 eller for mere end 60 år siden. Det skete efter, at han havde klaget over den musik som den nye musikkanal P3 spillede ved starten i januar 1963.

Klagen blev taget alvorligt, og før Jørgen de Mylius vidste af det, så var han blevet hyret til at lave en ugentlig Top 20.

DJ Peter Christensen stod første gang bag en mixerpult og to pladespillere tilbage i 1980 i sin hjemby Aars. i 1981 tog det for alvor fart, da han blev DJ på den dengang landskendte Simested Kro. I 1985 søgte Radio Viborg studieværter ved overgangen til at sende døgnet rundt.

Efter blot ti minutters samtale med programchefen, blev Peter en del af værtsholdet på Radio Viborg, som dengang var Danmarks største og mest aflyttede lokalradio.

foredrag jørgen de mylius dj peter christensen

Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen har radioerfaring fra henholdsvis DR og Radio Viborg.

De første singler

Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen har mange ting tilfælles. De er begge bidt af musikken, og kan takke musikken for mange gode oplevelser.

Jørgen de Mylius første singleplade var en konfirmationsgave. Otto Brandenburg med ‘What Do You Wanna Make Those Eyes At Me For’ fra 1960.

DJ Peter Christensens første singleplade købte han sammen med to Pioneer PL 100 pladespillere. Singlen blev købt i 1981, og var Bette Davis Eyes med Kim Carnes.

De har begge to været fascineret af at lytte til Radio Luxembourg, og har ladet sig inspirere af studieværternes måde at lave radio på. Jørgen de Mylius hos DR og DJ Peter Christensen på den kommercielle Radio Viborg.

Nærværende og spændende foredrag om musik

Glæd dig til et spændende og nærværende foredrag med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Gennem ord, billeder, lyd- og videoklip fortæller de åbenhjertigt om tilsammen “100 År I Musikkens Tjeneste’.

De har hver især mødt og interviewet mange kendte kunstnere, og har i flere tilfælde lært nogle af dem nærmere at kende. Det fortæller de også mere om i deres fælles foredrag.

Der bliver mulighed for at høre klip fra deres første radioudsendelser, og om hvordan de har oplevet musikkens udvikling over seks årtier. Dels hvordan musikken og musikerne har udviklet sig igennem alle årene. Men ikke mindst om hvordan de selv først brugte vinylplader som DJ’s, senere CD’er og nu om dage digital brug af musikken.

Glæd dig også til genhør med nogle gamle jingler og lydeffekter fra Radio Luxembourg, DR, Radio Viborg m. fl. De elsker også at skabe fest og stemning ved at spille en masse god musik som DJ’s rundt om i landet.

Kontakt Diskotek Venus og DJ Peter Christensen for priser og ledige datoer.

Booking

info@diskotekvenus.dl

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production