+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
Fredagsfest

Fredagsfest

Hold fredagsfest med Diskotek Venus og DJ Peter Christensen, når lørdagen er OPTAGET! Eller også er fredag allerede den perfekte dag til en god fest, hvis det gælder firmafest, gymnasiefest, byfest, julefrokost, osv.

DJ Peter Christensen og Diskotek Venus er det sikre valg når ønsket er en DJ der kan spille alle de store klassikere tilsat de nyeste hits til dansegulvet. Her fås i særklasse en af landets bedste klassiske DJ oplevelser.

fredagsfest

I lange perioder er alle lørdage OPTAGET hos Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Hver eneste gang der må siges nej til at kan hjælpe, så er det ikke nogen rar følelse. MEN – der findes et godt alternativ – FREDAGSFEST.

At afholde en fest eller event på en fredag har siden min start som DJ i 1980 altid kunnet lade sig gøre. Det er naturligvis ikke bryllupper, som kan flyttes til en fredag, hvis musikkalenderen er booket om lørdagen. Men mange andre fester eller events kan sagtens afvikles en fredag.

Derfor er fest på en fredag et stærkt alternativ, hvis ønsket er at booke Diskotek Venus og DJ Peter Christensen og lørdagen er OPTAGET. Den velkendte stil med fest, stemning og masser af god musik gælder på ALLE ugens dage – også FREDAG!

 

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har været det sikre valg hos rigtig mange festarrangører siden starten i 1980. Skal festen foregå en fredag, så anbefaler vi f. eks. en retro gymnasiefest, hvor DJ Peter Christensen giver den gas med en række store 80’er og 90’er hits tilsat diverse godt af nyere dato. Det kan også være til FREDAGSBAR eller til en alletiders firmafest fredag aften, hvor DJ Peter Christensen sætter gang i dansegulvet. Evt. med hans gode ven og makker Jørgen de Mylius som gæste DJ – Mulighederne er mange!

Book Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til FREDAGSFEST. Ring eller mail med forespørgsel på pris og ledige datoer.

BOOKING

info@diskotekvenus.dk

DJ Peter Christensen

Mobil +45 30982639

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production