+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024
schweiz vinder eurovision song contest 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024

Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen ‘The Code’. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl.

Danmark var tæt på en finaleplads

Der er fortsat stor skuffelse hos mange danske grandprix-fans over at Danmark igen missede en plads i Eurovision finalen. Nu er stemmetallene for anden semifinale blevet offentliggjort, og Danmark VAR tæt på en finaleplads med sangen ‘SAND’. Der var 36 point til Danmark i semifinalen, som rakte til en 12. plads. Tjekkiet fik på 11. pladsen 38 point, mens det blev Norge med 43 point som fik en plads i finalen med en 10. plads i semifinale 2. Danmark manglede altså blot 8 point til at gå i finalen ved Eurovision Song Contest. Australien var endnu tættere på en finaleplads i semifinale 1. Landet down under manglede blot 7 point i at nappe 10. pladsen, som i stedet gik til Serbien.

Fantastisk finaleshow

I mens at dette års Eurovision Song Contest har trukket overskrifter med diskvalifikation af Holland og deltagelse af Israel, så fejlede finaleshowet absolut intet. SVT sørgede for prsgtfuld underholdning til millioner af seere verden over. Allerede ved indledningen til finaleshowet var det tydeligt at se, at der var lagt i ovnen til et brag af en musikfest. Alle deltagere blev præsenteret til store hits fra svenske kunstnere.

ABBA naturligvis med

I år er det 50 år siden at ABBA vandt med ‘Waterloo’. Samtidig har de fået et imponerende comeback og ESC finalen skulle foregå på svensk jord. Som DJ siden 1980 og kæmpe ABBA fan, var jeg derfor meget spændt på, hvad SVT mon ville diske op med. ABBA har forlængst meldt ud, at de er færdige med at optræde ‘live’ bortset fra deres show i ABBA Arena i London. Her kan ABBA opleves som såkaldte ABBAtars og ses på scenen som hologrammer. Og til ESC finaleshowet blev der netop stillet om til ABBA i London. Og her fremstod de som de så ud i 1974. Det var som ABBA fan et stærkt betagende øjeblik, hvor de fortalte om deres Eurovision oplevelse efterfulgt af ‘Waterloo’.

Op på hesten igen

Danmark skal op på hesten (igen), og er allerede tilmeldt næste års ESC. DR havde allerede i år lyttet til grandprix-fans og branchefolk i bestræbelsen på at få Danmark i finalen. Det gik heller ikke i år, men vi var trods alt tæt på, og manglede blot otte point. Dansk Melodi Grand Prix afvikles næste år i Jyske Bank Boxen i Herning, lørdag d. 1. marts. Billetter kan købes allerede nu.

Husk – at du kan booke Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til en fed aften med Grandprix tema. Der er mulighed for at koble Mr. Grandprix Jørgen de Mylius på som gæste DJ. En anden mulighed er gæsteoptræden af GRY med hendes GrandPrix Show.

Send en mail med forespørgsel på pris og ledige datoer til: info@diskotekvenus.dk.

/Peter, Diskotek Venus

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere
TAYLOR SWIFT REKORD MED NYT ALBUM

TAYLOR SWIFT REKORD MED NYT ALBUM

Taylor Swift har sat ny rekord med sit nye album! Den amerikanske sangerinde Taylor Swift har sat ny rekord. Det er med sit 11. og helt nye album 'The Tortured Poets Department'. Albummet blev udgivet i går, fredag d. 19. april. Mindre end 24 timer efter udgivelsen...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production