+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk

Robbie Williams er tilbage med nyt album ”Heavy Entertainment Show”.

Den 4. november er Robbie Williams tilbage med albummet ”Heavy Entertainment Show”. Robbie er igen gået sammen med sangskriveren Guy Chambers. Han var også med til at skrive hits som ”Angels”, ”Strong” og ”Feel”. Alle store Robbie klassikere, som vi elsker, og holder af til både hverdag og fest.

Ed Sheeran med som sangskriver

På ”Heavy Entertainment Show” har Robbie Williams også fået hjælp af andre sangskrivere end Chambers. Der er f. eks. bidrag fra Ed Sheeran, Brandon Flowers (Killers), John Grant, Rufus Wainwright og Stuart Price.

Måske største popstjerne

Titelnummeret ”Heavy Entertaintment Show” er netop sendt ud som ”IG-track” og til streaming. Albummet følges op på fredag af første single ”Party Like A Russian”. Robbie Williams er måske sin generations største performer og popstjerne – Nu er han tilbage!

Om ”Heavy Entertaintment Show” siger Robbie:

“Jeg funderede over udtrykket ‘let underholdning’ i alle de store tv-shows, fra da jeg var barn. 30 millioner mennesker så dem! Denne enorme fælles oplevelse af disse øjeblikke kaldet let underholdning.

Tung underholdning

Nogle gange kan “let underholdning” opfattes af folk på en dårlig måde, men for mig er det tung underholdning. Det er også, hvad jeg håber at levere med dette album. At få en oplevelse sammen med millioner af mennesker med mit nye album, som er let underholdning… men på steroider!”

www.robbiewilliams.com