+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
REUNIONFEST PÅ SIMESTED KRO 2019
Simested Kro Reunionfest 2019

Simested Kro Reunionfest 2019 – Sæt kryds i kalenderen ved 12. oktober!

Mange savner stemningen og musikken fra de gamle dage på Simested Kro. Nu er chancen der for at komme til at opleve det igen. Efter at have loddet stemningen for en Reunionfest på Facebook, så er der ingen tvivl om, at rigtig mange er klar! Da jeg og Diskotek Venus har travlt, har det været svært at finde en ledig lørdag. Men det er lykkedes, og datoen for  Reunionfesten er lørdag d. 12. oktober. Sæt et stort kryds i kalenderen, hvis du satser på at vil deltage i denne unikke fest. Jeg har luftet datoen ved flere af de fester, som jeg har spillet til den seneste måneds tid. Nu er datoen hermed officielt meldt ud.

Landskendt for STRIP

Simested Kro ved Aalestrup i det Himmerlandske blev i slutningen af 70’erne landskendt for sine torsdage med striptease. Folk kom fra nær og fjern, og havde nogle festlige aftener. Den store sal på Simested Kro var omdrejningspunkt for diskoteket, som på det tidspunkt var noget helt nyt.

To gange i løbet af torsdag aften stod den på striptease til vild jubel for den massive horde af mandfolk. Pigerne holdt sig heller ikke tilbage, og var også med på en kigger. Senere fik pigerne dog også lidt at kigge på i form af mandestrip. Den stripper som vakte mest opsigt var ‘Susanne I Badet’. Hun havde et badekar med sig som en del af sit strippershow.

Gæster fra hele Vesthimmerland

Simested Kro havde også åbent med diskotek fredag og lørdag. Specielt i 80’erne var Simested Kro besøgt af rigtig mange både torsdag-, fredag-, og lørdag aften. Fredag aften var kendt for at være de unges aften, hvor der kom gæster fra det meste af Vesthimmerland.

Mødested for livet

Rigtig mange har danset og fundet hinanden på Simested Kro. De er blevet tilbragt rigtig mange aftener på dansegulvet, i baren, i krostuen eller i Hestestalden. Jeg havde selv fornøjelsen af at være DJ på Simested Kro i en årrække. Flere har takket mig for, at jeg med min gode musik trak dem på dansegulvet. De blev kærester, siden gift og har fået børn! Det tager jeg som et positivt kompliment 🙂 Hvis vægge kunne tale, så ville der komme masser af historier væltende ud! Også omkring de farverige kroejere Lilly og Tage, som drev Simested Kro i en årrække. 

Striptease og personale som i de gamle dage

Flere har spurgt ind til om Reunionfesten også bliver med en stripper, som det var på mode før i tiden. Og ja, en Reunionfest på Simested Kro kan ikke være uden en stripper. Eventuelle sarte sjæle må så lukke øjnene eller gå udenfor! Efter planen kan man også opleve nogle blandt det tidligere barpersonale og kontrollører. Hvis nogen har lyst til at være med, så kontakt John eller Lis på kroen.

Billetter

Planlægningen af Reunionfesten på Simested Kro er fortsat i fuld gang, og inden længe bliver billetsalget sat i gang. Der bliver et samlet billetsalg på 250 stk. Det bliver med siddepladser i både den store sal, restauranten og Hestestalden.

Hold øje med Diskotek Venus Facebookside, hvor der vil komme et opslag om hvornår billetsalget starter og hvordan man køber billetter. Der bliver mulighed for grupper/vennepar at købe hele borde, så man så vidt muligt kommer til at sidde sammen med dem man vil.

Festlige hilsner

Peter, Diskotek Venus | Lis og John, Simested Kro

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production