+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
RAY SAWYER FRA DR. HOOK ER DØD
Ray Sawyer død Dr. Hook

Ray Sawyer fra Dr. Hook er død på årets sidste dag i 2018. For nogle år siden var det Bamse. Sidste år var det Teddy Edelmann, og nu også Ray Sawyer fra gruppen Dr. Hook. De har alle sagt farvel til livet på jorden ved nytårstide og årets sidste dag.

Ray Sawyer var frontfigur

Ray Sawyer var ikke var forsanger på ret mange Dr. Hook numre. Alligevel tænker de fleste sikkert på Ray Sawyer, når man hører Dr. Hooks sange. Han var Dr. Hooks frontfigur.

Ray Sawyer skilte sig ud ved altid at optræde med coyboyhat og med klap for det ene øje. Klappen for øjet hænger sammen med en trafikulykke tilbage i 1967.

Mest korsanger

Ray Sawyer var mest korsanger i Dr. Hook. Men på den store evergreen ‘Cover Of The Rolling Stone’ fra 1972, er det Ray Sawyer i front. Senere i 70’erne var det også Sawyer der sang Sexy Eyes’. I starten af 80’erne sang Ray Sawyer også for på ‘Baby Makes Her Blue Jeans Talk’. Sidstnævnte har jeg spillet rigtig mange gange. Specielt i de første ti år af min DJ karriere og med Diskotek Venus. ‘When You’re In Love With A Beautiful Woman’ og ikke mindst ‘Only Sixteen’ hører også til blandt mine egne Dr. Hook favoritter.

Det hele begyndte for Ray Sawyer i 1969, da han mødte Dennis Locorrriere. De dannede sammen bandet ‘Chocolate Papers’. Det blev dog hurtigt lavet om til Dr. Hook & The Medicine Show. Fra 1975 kaldte de sig kort og godt Dr. Hook.

Tilladelse til eget Dr. Hook

I 1983 forlod Ray Sawyer imidlertid Dr. Hook for at satse på en solokarriere. Det gik ikke så godt! Ray Sawyer endte fra 1988 og frem til 2015 med at optræde med sine egne musikere. Men under navnet Dr. Hook Featuring Ray Sawyer. Det skete med tilladelse fra Dr. Hooks primære forsanger Dennis Locorrriere, som har rettighederne til navnet Dr. Hook.

50 års jubilæum

Dr. Hook Featuring Ray Sawyer har ofte optrådt i Danmark. Ray Sawyer var aktiv på scenen indtil for tre år siden. Dennis Locorriere fortsatte det originale Dr. Hook frem til 1985. Derefter er det af og til blevet til forskellige turnéer. I 2019 tager Dennis Locorrriere på en 50 års Dr. Hook jubilæums turné. Turnéen kommer også forbi Danmark. Det sker til en allerede udsolgt koncert i Fuglsøcenteret i Knebel d. 22. februar. Dagen efter, d. 23. februar spilles en koncert på Docken i København. Her er der i skrivende stund stadig billetter til salg.

Ray Sawyer fra Dr. Hook er død – Tak for al musikken!

DJ Peter Christensen, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production