+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
MELODI GRAND PRIX 2015 – HVEM VINDER?
Melodi Grand Prix 2015

Melodi Grand Prix 2015 – Hvem vinder?

Så er sangene til årets største popfest klar. 10 spritnye hits med årets forventningsfulde deltagere af Melodi Grand Prix 2015. 

Party af format

Lørdag den 7. februar, bliver der party af format, når 8000 feststemte publikummer i Gigantium, Aalborg giver den fuld gas. Gigantium danner rammen om et mega show, når DR1 kl. 20.00 blænder op for Melodi Grand Prix 2015.

Her findes årets vinder, der i maj skal repræsentere Danmark til ”Eurovision Song Contest 2015” i Wien – Østrig.

Sange allerede offentliggjort

Som noget helt nyt i dansk Grand Prix historie, så er alle 10 sange allerede blevet offentliggjort. Dette skulle gerne give en platform for ekstra fokus og hype på musikken, artisterne og showet.

Enig med Jørgen de Mylius

DJ Peter Christensen har efter ganske kort tids lytning spottet de tre sange som kommer til at kæmpe om 1. pladsen. Sidste år var Peter Christensen og Jørgen de Mylius rørende enige om at Basim stod til at vinde…og det gjorde han!

Tre sange skiller sig ud

I år skiller tre sange sig ud. Her kommer DJ Peter Christensens bud på, hvem der bliver nummer 1,2,3!

#3 SARA SUKURANI  – ‘LOVE ME LOVE ME’
Sara er endnu et ubeskrevet blad herhjemme, men har allerede udgivet musik i 19 lande i Mellem­østen. Snart vil danskerne også have lært navnet: Sara Sukurani. Hun stiller op i Grand Prix med ’Love Me Love Me’ som er skrevet af Robert Uhlmann, Arash Labaf, Alexander Papaconstantinou og Sara selv. En fantastisk iørefaldende sang som utvivlsomt vil ramme dansegulvene landet over.

#2 TINA & RENÈ  –  ‘MI AMORE’
Tina og René satser benhårdt på at stå øverst på sejrsskamlen til Melodi Grand Prix 2015. Det er da også et internationalt vinderhold, der har skrevet powerballaden ’Mi Amore’. Sangen er nemlig skrevet af de to svenskere Tho­mas G:son og Henrik Sethsson, som også stod bag vindersangen fra 2010 ’In a Moment Like This’. Det kan man tydeligt høre!

#1 WORLD OF GIRLS  – ‘SUMMER WITHOUT YOU’
René Difs pigegruppe debuterer i Melodi Grand Prix med en glad popsang. Med pigernes egne ord har ‘Summer With You’ gode vinder chancer, fordi den ”sidder fast første gang, man hører den”. ’Summer Without You’ er skrevet af Martin Fliegenschmidt, Rune Braager og Daniel Calvin Østergaard. Dette er vindersangen i følge DJ Peter Christensen!

Melodi Grand Prix 2015 – Årets danske pop brag!

 

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production