+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
CARL PETTER ‘STIK MIG EN ØL’ ER DØD
Karl Peter Jensen er død

Manden bag ‘Stik Mig En Øl’, Karl Peter Jensen er død. Han blev 71 år. Den sidste øl er drukket for Karl Peter Jensen, bedre kendt som Carl Petter. Han afgik ved døden natten mellem d. 13. og 14. februar efter længere tids sygdom, skriver Randers Amtsavis.

Allerede året efter jeg tilbage i 1980 startede min karriere som DJ udkom ‘Stik Mig En Øl’. Den skulle vise sig at være yderst langtidsholdbar og kom fra Randers. Det var en tid hvor Karl Peter Jensen drev natklubben Maxim Bar i Randers. Han var også musikalsk og yderst festlig.

Import fra Sverige

På et tidspunkt hørte han om den svenske gruppe New Rocket, som skulle spille i København. Dem havde han en plan om at hente til Randers, og tog over for at høre dem spille. Det gik over al forventning! Karl Peter fik hurtigt lavet en aftale om at New Rocket skulle til Randers. Her spillede de en svensk sang skrevet af Bengt Pegefelt fra 1980 som hed ‘Köppäbävisan’. Den blev Karl Peter begejstret over at høre, og mente, at den skulle laves i en dansk version.

To versioner

Og vupti, på under en time så havde Carl Petter teksten på plads og omkvædet ‘Stik Mig En Øl’. Med New Rocket blev der indspillet en demo version, som et pladeselskab var hurtige til at udgive. I den originale version synges der ‘Stik Mig En Thor’ i slutningen af omkvædet. Det var med hentydning til Thor Bryggeriet. Det var angiveligt lidt for lokalt! Senere blev der indspillet en mere neutral version, hvor ‘Thor’ er udeladt. Det er denne version som findes på en lang række opsamlings plader. Den originale udgave er mere sjælden, og har vidst aldrig været udgivet på andet end singleplade i 1982. ‘Stik Mig En Øl’ er også senere lavet i flere forskellige remix.

Efterfølger var også svensk

Karl Peter Jensen stoppede ikke med ‘Stik Mig En Øl’. Nogen kan sikkert også huske sangen ‘Turet Hele Natten’ med Carl Petter & New Rocket. Begge sange har jeg spillet rigtig mange gange under min tid som DJ på Simested Kro. Jeg husker også, at New Rocket flere gange var på kroen at spille, dog uden Carl Petter. ‘Stik Mig En Øl’ er stadig meget populær ved mange af de fester, som jeg spiller til her i nyere tid.

Efterfølgeren ‘Turet Hele Natten’ var i øvrigt også en svensk sang fordansket af Carl Petter. Den originale version er med gruppen Attack og hedder ‘Ooa Hela Natten’. Der kom også flere andre mindre kendte sange med Carl Petter. ‘Flotte Lotte’ er den jeg tror flest kan huske. Carl Petter lavede senere også musik med det danske danseorkester Zena.

Herunder kan ses en snip af den originale svenske udgave af ‘Stik Mig En Øl’ med Bengt Pegefelt. Han var lærer, og ses i videoen sammen med nogle af hans elever.

Karl Peter Jensen er død – Tak for al musikken!

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production