+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
GRAND PRIX SANGE LÆKKET – UPS…
grand prix sange lækket

Grand Prix sange lækket…Ups!

Egentlig skulle sangene først være offentliggjort d. 28. januar. Men tidligere i dag, søndag d. 10. januar, havnede de 10 sange til Melodi Grand Prix 2016 ved et uheld på musiktjenesten Spotify.

Tog fejl af årstal

Brøleren skyldes i følge DR, at en medarbejder hos Sony Music havde uploadet sangene på Spotify til offentliggørelse d. 28. januar 2015 i stedet for 2016, ups!!! Derfor kender vi nu både sange og solister til årets største musikfest, der løber af stablen i Forum Horsens, lørdag 13. februar.

Genganger blandt deltagerne

Der er både en vinder af talentshowet The Voice i Australien, to tidligere X Factor-deltagere og en tidligere Grand Prix-deltager med i feltet, oplyser DR.

Dansk-australske Anja Nissen vandt The Voice i Australien tilbage i 2013, og har siden udgivet flere succesfulde singler down under. Herudover vil Grand Prix’et også byde på et gensyn med to tidligere X Factor-deltagere. Det er Sophia Nohr, der blev nummer syv i X Factor 2015. Kristel Lisberg deltog i konkurrencen i 2012.

Endelig deltager også Simone, der blev nummer tre i Melodi Grand Prix i både 2010 og 2013. Måske tredje gang bliver lykkens gang for den populære Næstved-pige?

Herudover deltager David Jay, der har hittet med “4 A Minute”, den svenske gruppe Bracelet og Veronicas Illusion, med sangeren Veronica Jensen i spidsen, bedre kendt under kunstnernavnet Aycan.

Endelig byder 2016-startfeltet også på bandet Lighthouse X og duoen Muri & Mario.

Stærkt deltagerfelt

DR’s underholdningschef Jan Lagermand Lundme betegner deltagerfeltet som meget stærkt, og at vinderen af Eurovision Song Contest 2016 i Stockholm bliver den danske vindersang. Bookmakerne havde i slutningen af december dog en anden mening, og spår en russisk sejr. Vi får se…!

Her er den komplette liste med deltagere til Melodi Grand Prix 2016:

David Jay, ‘Rays Of Sunlight’

Simone, ‘Heart Shaped Hole’

Bracelet, ‘Breakaway’

Sophia Nohr, ‘Blue Horizon’

Veronicas Illusion, ‘The Wrong Kind’

Lighthouse X, ‘Soldiers Of Love’

Kristel Lisberg, ‘Who Needs A Heart’

Jessica, ‘Break It Good’

Muri & Mario, ‘To Stjerner’

Anja Nissen, ‘Never Alone’

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production