+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
GEORGE MICHAEL – FANTASY REMIX
George Michael Fantasy

Nummeret “Fantasy” blev først indspillet sidst i firserne af George Michael til hans andet legendariske soloalbum “Listen Without Prejudice Vol. 1”.

”Fantasy” var fra starten tænkt som en af singlerne fra pladen, men blev af uransagelige årsager valgt fra. Den kom kun med som B-side af den amerikanske udgave af ”Freedom ’90” og i UK med ”Waiting For That Day”.

Uddelte gratis kasettebånd i protest

Men George Michael fortrød, at ”Fantasy” ikke blev en single. Han spillede den live på sin ”Cover To Cover” tour i ´91 og ved flere andre lejligheder. På det tidspunkt havde George Michael problemer med samarbejdet med Sony. I protest uddelte han gratis kasettebånd med “Fantasy” på alle stole ved koncerterne. Senere spillede han også ”Fantasy” ved sin 25 Live Tour. “Fantasy” var ganske enkelt en af George Michael’s personlige favoritter.

The one and only Nile Rodgers

Den nye version af ”Fantasy”, som George Michael arbejdede på kort før sin død, var derfor det naturlige valg til en single. Han kontaktede den legendariske hitmager, Nile Rodgers. Han er med George Michael’s egne ord ”The one and only”! Rodgers ville være den eneste som kunne tilføre “Fantasy” mere funk, end den havde i forvejen. Nile Rodgers var hovedmand i Chic, og med til at lave Daft Punk’s ”Get Lucky” m.m.

Dokumentar til oktober

”Fantasy” er en del af  genudgivelsen af ”Listen Without Prejudice Vol 1/MTV Unplugged”. Der kommer også en stor TV dokumentar med titlen ”Freedom” d. 20. oktober. Dokumentaren ”Freedom” som George Michael arbejdede på som det sidste før sin død i julen 2016, har en lang række kendte medvirkende. Den lange liste omfatter bl.a. Stevie Wonder, Elton John, Liam Gallaghager, Nile Rodgers, alle ”Freedom 90” supermodellerne (Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Christy Turlington, Tatjana Patitz) samt bl.a. Mary J. Blige, Tony Bennett, Mark Ronson, Jean Paul Gaultier, Kate Moss, Ricky Gervais og James Corden.

Der forhandles p.t. også om at vise ”Freedom” på dansk TV.

www.georgemichael.com

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production