+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DJ FOR ALTID
dj for altid peter christensen

DJ For Altid

At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord.

Helt fra barnsben

I ‘DJ For Altid’ fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af musikken. Mine forældre havde en masse gamle 78’ere, også kaldet lakplader. Dem lyttede jeg meget til på mit værelse. Min broder optog en masse musik fra radioen, som han spillede på sit værelse. Den musik kunne jeg jo ikke undgå at høre, og jeg syntes, at det lød vildt godt. Jeg kan også huske, at jeg som 10-årig så Eurovision Song Contest i 1976. Det var året hvor Brother Hood Of Man vandt med sangen ‘Save Your Kisses For Me’. Men da jeg i min hjemby Aars pludselig stod bag to pladespillere og en mixer på et nyåbnet diskotek, så tændte det straks en indre DJ i mig, smiler Peter Christensen.

Ikke gammel nok

I 1981 købte jeg mine to første pladespillere, og viser i ‘DJ For Altid’ den ene frem, som jeg stadig har stående. Ved samme lejlighed købte jeg også min første singleplade, ‘Bette Davis Eyes’ med Kim Carnes. Det er ret vildt, at denne sang stadig holder her i 2024, og den vil naturligvis for altid være noget helt særligt.

Det var også i 1981, at jeg første gang trådte ind på Simested Kro ved Aalestrup. Det var stedet hvor ungdommen fra det meste af Vesthimmerland kom og festede hver weekend. På trods af mine blot 15 år, så lykkedes det mig at få en aftale med kromanden Tage om at få lov at prøve at spille en fredag aften. Det gik over al forventning, og snart blev jeg fast DJ. Kromanden mindede mig om, at hvis nogen spurgte til min alder skulle jeg blot svare, at jeg var 16 år.

Radio Viborg

Som DJ og musiknørd så lyttede jeg med, da Radio Viborg begyndte at sende i 1984. I løbet af kort tid fik radioen en kæmpe lytterskare og blev ganske enkelt Danmarks mest aflyttede nærradio. Det førte til en hastig udvidelse af sendetiden, og i sommeren 1985 begyndte Radio Viborg at sende døgnet rundt. Derfor blev der gennem radiospots søgt efter nye studieværter. Det lød meget spændende, og før jeg vidste af det, så var jeg i æteren på Radio Viborg. Det blev til 20 gode år med at lave radio, og i anledning af Radio Viborgs 40 års jubilæum, har jeg lavet et knap 45 minutter langt program, som kan høres på Diskotek Venus Youtube kanal. Blandt de medvirkende er Niels Kirkegaard fra gruppen ‘På Slaget 12’.

Mødet med Jørgen de Mylius

I 2009 ville skæbnen, at jeg skulle levere udstyr og være DJ sammen med Jørgen de Mylius. Vi havde straks en masse at snakke om, og vores første fælles DJ job i Aalborg Zoo blev en stor succes. Både for de som var med til festen, men i særdeleshed for Jørgen og jeg. Vi skulle helt bestemt holde kontakten, og vi holdt i den grad ord. Og i udsendelsen ‘DJ For Altid’ medvirker Jørgen de Mylius også, da nogle af optagelserne er fra en stor og udsolgt halfest i Stouby ved Vejle kanten. Her var Jørgen med som gæste DJ.

Det var en lille appetitvækker til at se udsendelsen om noget af mit foreløbige liv med musikken. Udsendelsen kan ses på TV2 Nord og på TV2 PLAY eller følg dette link: https://www.tv2nord.dk/nordliv/dj-for-altid-nordliv. ‘DJ For Altid’ bliver også vist på TV2 Nord d. 8. maj efter nyhedsudsendelsen kl. 19.30. Fra d. 8. maj bliver udsendelsen også mere synlig på TV2 Nords søsterkanal ‘Salto’.

Jeg elsker at skabe fest og stemning med masser af god musik. Det gælder lige fra Skagen i nord til Bornholm i øst. Bornholm er en fantastisk ø, og jeg glæder mig til for syvende år i træk at skal til Bornholm med Diskotek Venus Sommer Tour i Brændesgårdshaven sammen med Jørgen de Mylius. Vi har også de to seneste år med kæmpe succes spillet til Folkemødet.

Her er en vejledende oversigt over hvad Diskotek Venus tilbyder. Send en mail til info@diskotekvenus.dk med forespørgsel på priser og ledige datoer.

Jeg er ‘DJ For Altid’

/Peter, Diskotek Venus

 

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
TAYLOR SWIFT REKORD MED NYT ALBUM

TAYLOR SWIFT REKORD MED NYT ALBUM

Taylor Swift har sat ny rekord med sit nye album! Den amerikanske sangerinde Taylor Swift har sat ny rekord. Det er med sit 11. og helt nye album 'The Tortured Poets Department'. Albummet blev udgivet i går, fredag d. 19. april. Mindre end 24 timer efter udgivelsen...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production