+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
X FACTOR 2016 – SANGDYSTEN FORTSÆTTER
x factor 2016

X Factor 2016 – Sangdysten fortsætter!

Det er nu besluttet, at årets totalt udsolgte X Factor fest i Boxen i Herning fortsætter, oplyser DR!

Mere unikt talent

X Factor har haft en forrygende sæson i år. Vi har fået beviset for, at der bliver ved med at opstå unikt talent ude i landet. Vi glæder os derfor til at give både seere og deltagere en ny stor oplevelse i 2016, siger DR’s underholdningschef, Jan Lagermand Lundme.

Samler stadig danskerne

Han mener, at en del af programmets berettigelse ligger i, at det bliver ved med at samle danskerne. Det er en ambition for DR1 at samle danskerne om kvalitetsunderholdning. Vi har et ønske om at bidrage til de kulturelle fællesskaber i Danmark, som stadig bliver sværere at finde.

Men i nu otte sæsoner er det lykkedes DR1 at gøre X Factor til ét af dem, forklarer Lundme. Derfor er jeg virkelig glad for, at vi igen i 2016 kan invitere danskerne indenfor til familiehygge med X Factor, uddyber underholdningschefen.

Precasting til efteråret

Hvis man mener, at 2016 er året, hvor man kan vinde X Factor er første skridt på vejen en precasting. Den finder sted i både Aarhus og København til efteråret. Man kan læse mere om, hvordan man tilmelder sig på www.dr.dk/xfactor.

Eneste krav for at stille op til næste sæsons X Factor er, at man er fyldt 15 år inden 1. februar 2016, og at man er dansk statsborger. Og så må man ikke i forvejen have en aftale med et pladeselskab eller lignende.

Her fra Diskotek Venus ønsker vi held og lykke til de som prøver at komme gennem nåleøjet.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production