+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
X FACTOR 2016 DOMMER AFSLØRET
X Factor 2016 dommere

X Factor 2016 dommere afsløret.

DR har løftet sløret for den nye dommertrio i den kommende omgang X-Factor. Trioen kommer til at bestå af de herrer Remee og Thomas Blachman. Lina Rafn bliver overraskende afløst af Mette Lindberg, frontkvinde i gruppen The Asteroids Galaxy Tour.

Stor fanbase verden over

Den nye X-Factor dommer, 32-årige Mette Lindberg, er forsanger i The Asteroids Galaxy Tour. Bandet er kendt for at være ukendt i Danmark og kendt i udlandet! DR beskriver bandet som ét af de største danske navne på den internationale musikscene for tiden. Med Mette Lindberg i spidsen som forsanger og co-writer, har The Asteroids Galaxy Tour braget igennem ude i verden siden etableringen i 2007.

Bandet har opbygget en stor fanbase i Europa, USA, Sydamerika og Asien. De har bl.a. leveret musik til store reklamer for Apple og Heineken. Bandets sange er også brugt i amerikanske tv-serier som ‘Mad Men’, ‘Pretty Little Liars’, ‘CSI Miami’ og ‘Gossip Girl’.

Fantastisk kemi

Det er virkelig en drømmetrio af X Factor 2016 dommere. Seerne kan godt begynde at glæde sig. Til vores casting slog det gnister mellem vores tre dommere. Der er en fuldstændig fantastisk kemi imellem dem, som alle kan se frem til at opleve, udtaler DR’s underholdningschef, Jan Lagermand Lundme.

Ny værtinde

Skulle det have forbigået nogens opmærksomhed, så får X-Factor også en ny værtinde. Det bliver Sofie Linde, som overtager værtsrollen efter Eva Harlou, som ikke kunne finde tid i kalenderen.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production