+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
X FACTOR 2016 DOMMER AFSLØRET
X Factor 2016 dommere

X Factor 2016 dommere afsløret.

DR har løftet sløret for den nye dommertrio i den kommende omgang X-Factor. Trioen kommer til at bestå af de herrer Remee og Thomas Blachman. Lina Rafn bliver overraskende afløst af Mette Lindberg, frontkvinde i gruppen The Asteroids Galaxy Tour.

Stor fanbase verden over

Den nye X-Factor dommer, 32-årige Mette Lindberg, er forsanger i The Asteroids Galaxy Tour. Bandet er kendt for at være ukendt i Danmark og kendt i udlandet! DR beskriver bandet som ét af de største danske navne på den internationale musikscene for tiden. Med Mette Lindberg i spidsen som forsanger og co-writer, har The Asteroids Galaxy Tour braget igennem ude i verden siden etableringen i 2007.

Bandet har opbygget en stor fanbase i Europa, USA, Sydamerika og Asien. De har bl.a. leveret musik til store reklamer for Apple og Heineken. Bandets sange er også brugt i amerikanske tv-serier som ‘Mad Men’, ‘Pretty Little Liars’, ‘CSI Miami’ og ‘Gossip Girl’.

Fantastisk kemi

Det er virkelig en drømmetrio af X Factor 2016 dommere. Seerne kan godt begynde at glæde sig. Til vores casting slog det gnister mellem vores tre dommere. Der er en fuldstændig fantastisk kemi imellem dem, som alle kan se frem til at opleve, udtaler DR’s underholdningschef, Jan Lagermand Lundme.

Ny værtinde

Skulle det have forbigået nogens opmærksomhed, så får X-Factor også en ny værtinde. Det bliver Sofie Linde, som overtager værtsrollen efter Eva Harlou, som ikke kunne finde tid i kalenderen.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production