+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
WORLD OF GIRLS WEEKEND GIRL – NY PIGEGRUPPE
World of girls weekend girl

World Of Girls ‘Weekend Girl’ – Danmark har fået en pigegruppe!

Danmarks nye pigegruppe ‘World Of Girls’ er klar med første singleudspil med titlen ‘Weekend Girl’! Det er en sang som oser langt væk af et kommende Diskotek Venus hit!

Ville skabe en pigegruppe

Tilbage i november 2013 annoncerede Rene Dif fra Aqua en nyskabelse i den danske musikbranche. Han ville skabe den pigegruppe, han synes manglede i musiklivet.

Rene Dif forestillede sig, at det skulle være tre talenter, og modtog videoer fra 500-600 piger. Han valgte 60 piger ud og endte med fem! Han mente at ingen af netop de fem kunne undværes. Så altså ikke blot tre, men fem medlemmer!

Lyder som et hit

Nina, Cecilie, Camilla, Ivy og Mette er navnene på de fem smukke og dygtige unge kvinder i World Of Girls. De skal løfte opgaven om at lave en ny popkvintet. Det tyder i første omgang på, at de kan klare opgaven med popsinglen ‘Weekend Girl’. Den lyder simpelthen som et hit skal lyde, ikke så meget pjat!

Både til dans og løb

Weekend Girl leder musikalsk tankerne hen på Icona Pop og Ariana Grande. Sangen handler om forskellen imellem ægte kærlighed, og de flirter man har kørende i weekenden. ‘Weekend Girl’ er skrevet af Cutfather, Kasper Larsen og Ole Drejer og er en god popsang. Den fungerer både på dansegulvet og til løbeturen.

Ikke et tilfældigt navn

Nina, Cecilie, Camilla, Ivy og Mette har bestemt, at kvinteten skal hedde ‘World Of Girls’. Og det er ikke et tilfældigt navn! Navnet kan repræsentere alle piger og kvinder uanset alder, udseende, nationalitet og forskellighed. Det er en pigeverden, men drengene og mændene må gerne være med.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen ønsker al mulig held og lykke til World Of Girls som ny dansk pigegruppe og første single ‘Weekend Girl’.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production