+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
WORLD OF GIRLS WEEKEND GIRL – NY PIGEGRUPPE
World of girls weekend girl

World Of Girls ‘Weekend Girl’ – Danmark har fået en pigegruppe!

Danmarks nye pigegruppe ‘World Of Girls’ er klar med første singleudspil med titlen ‘Weekend Girl’! Det er en sang som oser langt væk af et kommende Diskotek Venus hit!

Ville skabe en pigegruppe

Tilbage i november 2013 annoncerede Rene Dif fra Aqua en nyskabelse i den danske musikbranche. Han ville skabe den pigegruppe, han synes manglede i musiklivet.

Rene Dif forestillede sig, at det skulle være tre talenter, og modtog videoer fra 500-600 piger. Han valgte 60 piger ud og endte med fem! Han mente at ingen af netop de fem kunne undværes. Så altså ikke blot tre, men fem medlemmer!

Lyder som et hit

Nina, Cecilie, Camilla, Ivy og Mette er navnene på de fem smukke og dygtige unge kvinder i World Of Girls. De skal løfte opgaven om at lave en ny popkvintet. Det tyder i første omgang på, at de kan klare opgaven med popsinglen ‘Weekend Girl’. Den lyder simpelthen som et hit skal lyde, ikke så meget pjat!

Både til dans og løb

Weekend Girl leder musikalsk tankerne hen på Icona Pop og Ariana Grande. Sangen handler om forskellen imellem ægte kærlighed, og de flirter man har kørende i weekenden. ‘Weekend Girl’ er skrevet af Cutfather, Kasper Larsen og Ole Drejer og er en god popsang. Den fungerer både på dansegulvet og til løbeturen.

Ikke et tilfældigt navn

Nina, Cecilie, Camilla, Ivy og Mette har bestemt, at kvinteten skal hedde ‘World Of Girls’. Og det er ikke et tilfældigt navn! Navnet kan repræsentere alle piger og kvinder uanset alder, udseende, nationalitet og forskellighed. Det er en pigeverden, men drengene og mændene må gerne være med.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen ønsker al mulig held og lykke til World Of Girls som ny dansk pigegruppe og første single ‘Weekend Girl’.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production