+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
WHAM LAST CHRISTMAS – 30 ÅRS JUBILÆUM
Wham Last christmas 30 års jubilæum

Wham ‘Last Christmas’ – 30 års jubilæum!

Ingen jul uden Wham ‘Last Christmas’. Sådan har det nu været siden julen 1984 eller i 30 år! Det var håbet, at ‘Last Christmas’ ville nå den forjættede og prestigefyldte 1. plads på den britiske julehitliste. Men Bob Geldof samlede hele poppens A-kæde i Band Aid og nappede 1. pladsen med ‘Do They Know It’s Christmas’.

Satte alligevel rekord

I stedet blev det til fem uger i træk på 2. pladsen. I de følgende år er det blevet til tre uger mere på 2. pladsen. Om ‘Last Christmas’ nogensinde kommer på 1. pladsen i julen i UK må tiden vise.

‘Last Christmas’ har til gengæld rekorden for den bedst sælgende single, som kun har opnået en 2. plads på den britiske singlehitliste. Rekorden lyder på imponerende 1,9 millioner solgte singleplader.

1. pladser udenfor Storbritannien

Udenfor Storbritannien var der til gengæld topplaceringer til ‘Last Christmas’. Den var på 1. pladsen i Danmark, Tyskland, Irland, Slovenien og Sverige. Og ja, mange 2. pladser og Top 10 placeringer i andre lande. 

Donerede alle indtægter fra Last Christmas

Tilbage i 1984 var Wham! med på ‘Do They Know It’s Christmas’ og donerede alle deres indtægter fra ‘Last Christmas’ til indsamlingen. Siden har begge sange været blandt de største julehits. Selv B-siden til Last Christmas er en klassiker: Everything She Wants.

Ord kan ikke beskrive videoen! Så meget firser, hårlak og julestemning, at den bare skal ses!

Glædelig jul!

Se Last Christmas på Youtube

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production