+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
VINTERFEST I ØSTHALLEN 2020
Vinterfest i Østhallen 2020

Vinterfest i Østhallen 2020. Lørdag d. 1. februar gik jeg og Diskotek Venus ind i den anden måned af 2020. Der er fortsat 40 års DJ jubilæum på programmet. Det kunne ikke være en mere perfekt start end med den årlige Vinterfest i Østhallen i Simested ved Aalestrup. Der har jeg været DJ i snart rigtig mange år.

Klar til fest, stemning og god musik

Der var ganske enkelt en fantastisk stemning lige fra starten, og allerede lidt over kl. 19, så var der dans på stolene. Der var også gang i den helt store fællessang. Alle var klar til masser af fest og stemning. Jeg havde fundet masser af god musik frem til den store Vinterfest. Så kl. 19.30 efter forretten, var der flere som bare måtte ud på dansegulvet.

Hvor er Bord 1???

Så er der det der med hvem der sidder ved Bord 1? Det er ikke nødvendigvis det første bord i en række. Det gjorde nogen opmærksom på til en fest for efterhånden en del år siden.

Nej, det er sådan at Bord 1 kendetegnes ved, at der er mindst én parasol ved bordet. Det gik ved sidste års Vinterfest ud over en af parasollerne i baren. Parasollen blev ganske enkelt afmonteret og flyttet hen til Bord 1. I år var der så medbragt ikke bare én, men hele to parasoller. Efter et godt stykke arbejde, så var parasollerne på plads, og hele Bord 1 klar til at skåle. Vi har jo kun det sjov vi selv finder på, og et festligt indslag i Vinterfesten det var det helt bestemt.

Glad og taknemmelig

Det var i sandhed en kæmpe fornøjelse endnu engang at være med som DJ til Vinterfesten i Østhallen. Det er hver eneste gang en fornøjelse at skabe fest og stemning med sange som så mange elsker og holder af. Når jeg også ser et fyldt dansegulv, og får klap på skulderen for at levere et godt stykke arbejde som DJ, så bliver jeg bare så glad og taknemmelig. Ikke mindst her i forbindelse med mit igangværende 40 års DJ jubilæum.

Tak for en super god aften med jer alle sammen til Vinterfesten 2020 i Østhallen.

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production