+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
VINTERFEST I ØSTHALLEN 2020
Vinterfest i Østhallen 2020

Vinterfest i Østhallen 2020. Lørdag d. 1. februar gik jeg og Diskotek Venus ind i den anden måned af 2020. Der er fortsat 40 års DJ jubilæum på programmet. Det kunne ikke være en mere perfekt start end med den årlige Vinterfest i Østhallen i Simested ved Aalestrup. Der har jeg været DJ i snart rigtig mange år.

Klar til fest, stemning og god musik

Der var ganske enkelt en fantastisk stemning lige fra starten, og allerede lidt over kl. 19, så var der dans på stolene. Der var også gang i den helt store fællessang. Alle var klar til masser af fest og stemning. Jeg havde fundet masser af god musik frem til den store Vinterfest. Så kl. 19.30 efter forretten, var der flere som bare måtte ud på dansegulvet.

Hvor er Bord 1???

Så er der det der med hvem der sidder ved Bord 1? Det er ikke nødvendigvis det første bord i en række. Det gjorde nogen opmærksom på til en fest for efterhånden en del år siden.

Nej, det er sådan at Bord 1 kendetegnes ved, at der er mindst én parasol ved bordet. Det gik ved sidste års Vinterfest ud over en af parasollerne i baren. Parasollen blev ganske enkelt afmonteret og flyttet hen til Bord 1. I år var der så medbragt ikke bare én, men hele to parasoller. Efter et godt stykke arbejde, så var parasollerne på plads, og hele Bord 1 klar til at skåle. Vi har jo kun det sjov vi selv finder på, og et festligt indslag i Vinterfesten det var det helt bestemt.

Glad og taknemmelig

Det var i sandhed en kæmpe fornøjelse endnu engang at være med som DJ til Vinterfesten i Østhallen. Det er hver eneste gang en fornøjelse at skabe fest og stemning med sange som så mange elsker og holder af. Når jeg også ser et fyldt dansegulv, og får klap på skulderen for at levere et godt stykke arbejde som DJ, så bliver jeg bare så glad og taknemmelig. Ikke mindst her i forbindelse med mit igangværende 40 års DJ jubilæum.

Tak for en super god aften med jer alle sammen til Vinterfesten 2020 i Østhallen.

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production