+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
VIND TAKE THAT ODYSSEY ALBUM
vind take that odyssey album

Take That fejrer i denne tid deres 30 års jubilæum. I den anledning er albummet Take That ‘ODYYSEY’ blevet udsendt. Tilbage i midten af 90’erne udråbte BBC Take That til at være det største britiske band siden The Beatles. På trods af denne udmærkelse gik de kort efter i opløsning. Men så i 2005 vendte Take That stærkt tilbage!

‘ODYSSEY’ med tre helt nye sange

Nu er Take That så klar til at fejre en milepæl i deres karriere med albummet ‘ODYSSEY’. Det sker i anledning af Take That’s 30 års jubilæum. ‘ODYSSEY’ indeholder en række nye indspilninger af store Take That klassikere, men også tre helt nye indspilninger. Det drejer sig om numrene ‘Spin’, ‘Everlasting’ og ikke mindst ‘Out Of Our Heads’ som er lige til dansegulvene.

Bedst sælgende album i 2018

Take That lever i bedste velgående. Briterne er stadig store fans, det vidner de første salgstal af ‘ODYSSEY’ om. ‘ODYSSEY’ strøg direkte ind som #1 på den britiske album hitliste. Det er dermed Take That’s 8. album, som er gået helt til tops på album hitlisten. For at understrege Take That’s popularitet hjemme i Storbritannien, så har ‘ODYSSEY’ også været det hurtigst sælgende album i hele 2018. Alene i den første uge, er der solgt over 100.000 eksemplarer!

Vind det nye album ‘ODYSSEY’ med Take That

Nu giver Diskotek Venus dig chancen for at blive den heldige vinder af ‘ODYSSEY’. Er du ikke selv den store fan, så kan du jo bruge ‘ODYSSEY’ som mandelgave eller måske en pakke til pakkeleg i den søde juletid. Valget er helt op til dig, hvis du bliver den heldige vinder.

For at være med i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål om Take That:

I november 2006 udgav Take That albummet ‘Beautiful World’. I den forbindelse satte Take That en rekord, hvilken?

A. Take That satte omsætningsrekord i den britiske pladeindustri.

B. Take That satte rekord i antallet af udsolgte koncerter.

C. Take That lå #1 på tre hitlister på samme tid.

Send dit (rigtige) svar i en mail til info@diskotekvenus.dk. Skriv Take That i emnefeltet. Sidste frist for at svare er fredag d. 21. december kl. 12.00.

Glædelig Jul & Godt Nytår

Peter, Mobil Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production