+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
UDSOLGT RESTEN AF 2015
udsolgt resten af 2015

UDSOLGT resten af 2015.

Interessen for at booke Diskotek Venus og DJ Peter Christensen henover året til diverse fester og events har altid været stor. Det er sagt på jysk “træls”, at måtte skuffe en masse festarrangører. Jeg ønsker at hjælpe flest muligt til at få en god fest med stemning og god musik. Men presset på kalenderen er nu så stort, at mange forgæves kontakter mig og Diskotek Venus. Jeg er virkelig glad og taknemmelig for den store efterspørgsel, men er samtidig ked af, at jeg ikke kan hjælpe alle, beklager DJ Peter Christensen.

Ekstra hårdt pres

November og december har i år været under et ekstra hårdt pres med et væld af julefrokoster på programmet. Da en Julefrokostarrangør ikke kunne booke Diskotek Venus på den ønskede dato, lød spørgsmålet: Hvornår er diskoteket egentlig ledigt? Enden på den historie bliver, at der skal afholdes en lidt sen firmajulefrokost, fredag d. 18. december.

Beslutning om fødselsdagsfest

For ikke længe siden bimlede telefonen omkring en privat fødselsdagsfest i december. At fejre fødselsdag i december havde givet lidt betænkeligheder hos den kommende fødselar. Men beslutningen er blevet, at der skal afholdes stor fest i anledning af fødselsdagen, lørdag d. 19. december.

Således er alle “normale” fredage og lørdage nu total udsolgt resten af året. Så går du med planer om at booke Diskotek Venus i sidste øjeblik, så er det ikke længere muligt.

Tag kontakt i god tid

Mange datoer i 2016 er også forlængst booket til alt fra private fester til eksempelvis Vinterfest, 80’er fest, Firmafest, osv.

Kontakt derfor Diskotek Venus og DJ Peter Christensen i så god tid som muligt. Jo større er chancen for at ramme en ledig dato.

Vi ses derude til fest og stemning…!

GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production