+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TUNGEVAAG & RAABAN WOLF – NY SINGLE
Tungevaag & raaban wolf

Tungevaag & Raaban “Wolf” – Ny single.

Tungevaag & Raaban havde et kæmpehit med ”Samsara”. Den gik helt til tops i Danmark, Sverige, Finland, Norge og Østrig og på hitlisterne i adskillige europæiske lande.

Slog Adele

Deres forrige single ”Russian Roulette” gik #1 i Finland, og slog Adele på sin vej. Den gik også platin i Finland, Sverige og Norge med samlet over 20 millioner streams.

Ikke et “One Hit Wonder”

Tungevaag & Raaban er derfor langt fra et ”One Hit Wonder”, med samlet over 100 millioner Spotify streams fordelt på flere tracks. Bl.a. ”Samsara” og ”Russian Roulette”.

DJ Peter Christensen tilslutter sig folk i musikbranchen som hører Tungevaag & Raaban ”Wolf” med et klart potentiale til at blive stor på klubber, playlister og radio.

Vokalen synges af svenske Alexander Tidebrink. Tungevaag & Raaban er norske Martin Tungevaag og svenske Robbin Söderlund.

www.facebook.com/tungevaagraaban

twitter.com/tungevaagraaban

www.instagram.com/tungevaagraaban/

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production