+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TUNGEVAAG & RAABAN WOLF – NY SINGLE
Tungevaag & raaban wolf

Tungevaag & Raaban “Wolf” – Ny single.

Tungevaag & Raaban havde et kæmpehit med ”Samsara”. Den gik helt til tops i Danmark, Sverige, Finland, Norge og Østrig og på hitlisterne i adskillige europæiske lande.

Slog Adele

Deres forrige single ”Russian Roulette” gik #1 i Finland, og slog Adele på sin vej. Den gik også platin i Finland, Sverige og Norge med samlet over 20 millioner streams.

Ikke et “One Hit Wonder”

Tungevaag & Raaban er derfor langt fra et ”One Hit Wonder”, med samlet over 100 millioner Spotify streams fordelt på flere tracks. Bl.a. ”Samsara” og ”Russian Roulette”.

DJ Peter Christensen tilslutter sig folk i musikbranchen som hører Tungevaag & Raaban ”Wolf” med et klart potentiale til at blive stor på klubber, playlister og radio.

Vokalen synges af svenske Alexander Tidebrink. Tungevaag & Raaban er norske Martin Tungevaag og svenske Robbin Söderlund.

www.facebook.com/tungevaagraaban

twitter.com/tungevaagraaban

www.instagram.com/tungevaagraaban/

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production