+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TRAKTORTRÆK – ROSKILDE DYRSKUE 2015
Traktortræk Roskilde Dyrskue 2015

Traktortræk Roskilde Dyrskue 2015 blev en stor succes.

Da der var traktortræk på Roskilde Dyrskue virkede det som sædvanlig som en magnet på publikum. Folk i tusindtal strømmede til Dyrskuepladsen for at se på alt fra køer, maskiner og traktortræk. Banen var placeret i bunden af Dyrskuepladsen op mod jernbanen.

Stor oplevelse for publikum

Der var flest deltagere fra Sjælland, men også trækkere fra Fyn og Jylland havde fundet vej til Dyrskuepladsen i Roskilde. Publikum fik en stor oplevelse, da der blev givet max gas på traktorerne for at trække slæden ud på 100 meter.

Unikke Full Pull jingler

DJ og speaker Peter Christensen fra Diskotek Venus var med fredag og søndag. Peter sørgede for energisk og indlevende speak. Det blev ledsaget af god musik og de unikke Full Pull jingler, når slæden kom ud på de 100 meter.

Video med glimt fra Traktortræk

På Diskotek Venus Facebookside, kan der ses en længere video med glimt fra nogle af de seks traktortræk som blev afviklet.

Resultater

På siden “Vi tilbyder” under fanen “Traktortræk” kan der læses mere om traktortrækket i Roskilde. Der er også en Top 3 og træklængder i de forskellige vægtklasser.

Roskilde Dyrskue 2016 afvikles ifølge dyrskueledelsen d. 3. – 4. – 5. juni.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production