+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TRAKTORTRÆK – ROSKILDE DYRSKUE 2015
Traktortræk Roskilde Dyrskue 2015

Traktortræk Roskilde Dyrskue 2015 blev en stor succes.

Da der var traktortræk på Roskilde Dyrskue virkede det som sædvanlig som en magnet på publikum. Folk i tusindtal strømmede til Dyrskuepladsen for at se på alt fra køer, maskiner og traktortræk. Banen var placeret i bunden af Dyrskuepladsen op mod jernbanen.

Stor oplevelse for publikum

Der var flest deltagere fra Sjælland, men også trækkere fra Fyn og Jylland havde fundet vej til Dyrskuepladsen i Roskilde. Publikum fik en stor oplevelse, da der blev givet max gas på traktorerne for at trække slæden ud på 100 meter.

Unikke Full Pull jingler

DJ og speaker Peter Christensen fra Diskotek Venus var med fredag og søndag. Peter sørgede for energisk og indlevende speak. Det blev ledsaget af god musik og de unikke Full Pull jingler, når slæden kom ud på de 100 meter.

Video med glimt fra Traktortræk

På Diskotek Venus Facebookside, kan der ses en længere video med glimt fra nogle af de seks traktortræk som blev afviklet.

Resultater

På siden “Vi tilbyder” under fanen “Traktortræk” kan der læses mere om traktortrækket i Roskilde. Der er også en Top 3 og træklængder i de forskellige vægtklasser.

Roskilde Dyrskue 2016 afvikles ifølge dyrskueledelsen d. 3. – 4. – 5. juni.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production