+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TRAKTORTRÆK AARS 2017 – HIMMERLANDS LU
Traktortræk Aars Himmerlands LU

Det årlige traktortræk i Aars blev på vanlig vis ledsaget af god speak og musik fra Diskotek Venus og DJ Peter Christensen ved mixerpulten. Himmerlands LU havde travlt udenfor banen med slag af pølser, øl og diverse godt på stævnearealet bag ved Messecenter Vesthimmerland.

Talstærkt publikum

Vejrguderne var venligt stemt. Med rolige vindforhold, varme i luften og ingen regn, så var det perfekt vejr til traktortræk. Der var omkring 50 trækkere til start, som kæmpede om adgang til det Nordjyske Mesterskab. Men der var også opvisning af et par lastbiler og et par modificerede traktorer.

Publikum var mødt overraskende talstærkt op, og det gav Landboungdommen sved på panden. Der var gang i grillen med diverse godt i form af burgere, flæskesteg og pølser. Det blev skyllet ned med væske fra baren. Tørsten var så stor, at det flere gange blev nødvendigt at hente friske forsyninger hos købmanden…SKÅL!

Dramatik på banen

På banen blev der kæmpet bravt og publikum fik en på opleveren med mange flotte Full Pull. Traditionen tro var der også lidt dramatik! Nogen trækkere havde lidt svært ved at styre de mange hestekræfter og retningen på traktoren!

Asbjørn Laursen må have ærgret sig hele vejen hjem efter at have haft en sejr lige ved hånden. Men den ellers stabile Fendt traktor fik defekt. Den var ikke i stand til at køre fra banen ved egen kraft efter et ellers super godt træk. Det førte helt efter reglerne til en diskvalifikation!

Hvor er festen…?

Men alt i alt en forrygende aften, hvor mange borgere i Aars by lavede opslag på facebook. Diskotek Venus musik og Peters klare stemme kunne høres vidt omkring. Så mange spurgte på Facebook: Hvor er der fest?

Der er flere som har efterlyst Diskotek Venus til nogle flere traktortræk. Til dem kan vi blot sige, at det ikke er til os i skal rette henvendelse. Kontakt arrangørerne af traktortræk rundt omkring. Diskotek Venus skal nok komme og speake og spille musik i det omfang kalenderen tillader det.

Herunder lidt video fra traktortræk i Aars, fredag d. 7. juli 2017.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production