+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TRAKTORTRÆK AARS 2017 – HIMMERLANDS LU
Traktortræk Aars Himmerlands LU

Det årlige traktortræk i Aars blev på vanlig vis ledsaget af god speak og musik fra Diskotek Venus og DJ Peter Christensen ved mixerpulten. Himmerlands LU havde travlt udenfor banen med slag af pølser, øl og diverse godt på stævnearealet bag ved Messecenter Vesthimmerland.

Talstærkt publikum

Vejrguderne var venligt stemt. Med rolige vindforhold, varme i luften og ingen regn, så var det perfekt vejr til traktortræk. Der var omkring 50 trækkere til start, som kæmpede om adgang til det Nordjyske Mesterskab. Men der var også opvisning af et par lastbiler og et par modificerede traktorer.

Publikum var mødt overraskende talstærkt op, og det gav Landboungdommen sved på panden. Der var gang i grillen med diverse godt i form af burgere, flæskesteg og pølser. Det blev skyllet ned med væske fra baren. Tørsten var så stor, at det flere gange blev nødvendigt at hente friske forsyninger hos købmanden…SKÅL!

Dramatik på banen

På banen blev der kæmpet bravt og publikum fik en på opleveren med mange flotte Full Pull. Traditionen tro var der også lidt dramatik! Nogen trækkere havde lidt svært ved at styre de mange hestekræfter og retningen på traktoren!

Asbjørn Laursen må have ærgret sig hele vejen hjem efter at have haft en sejr lige ved hånden. Men den ellers stabile Fendt traktor fik defekt. Den var ikke i stand til at køre fra banen ved egen kraft efter et ellers super godt træk. Det førte helt efter reglerne til en diskvalifikation!

Hvor er festen…?

Men alt i alt en forrygende aften, hvor mange borgere i Aars by lavede opslag på facebook. Diskotek Venus musik og Peters klare stemme kunne høres vidt omkring. Så mange spurgte på Facebook: Hvor er der fest?

Der er flere som har efterlyst Diskotek Venus til nogle flere traktortræk. Til dem kan vi blot sige, at det ikke er til os i skal rette henvendelse. Kontakt arrangørerne af traktortræk rundt omkring. Diskotek Venus skal nok komme og speake og spille musik i det omfang kalenderen tillader det.

Herunder lidt video fra traktortræk i Aars, fredag d. 7. juli 2017.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production