+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TOM PETTY ER DØD
Tom Petty død

Rocklegende Tom Petty er død. Han blev 66 år. Der var i første omgang tvivl om Tom Petty var død. Men nu har familiemedlemmer og en talskvinde i følge flere nyhedsbureauer meddelt, at Tom Petty er afgået ved døden. Det skete her tidligt tirsdag morgen, dansk tid, efter Petty tidligere blev ramt af et hjertestop.

Tre-dobbelt Grammy

Thomas Earl Petty blev født i Gainesville i Florida d. 20. oktober 1950. I 1976 blev den musikalske karriere for alvor indledt med gruppen Tom Petty & The Heartbreakers. Tom Petty blev sidenhen tre-dobbelt Grammy Award vinder, og blev i 2002 optaget i Rock And Roll Hall Of Fame.

Jeg fik i min tid som studievært på Radio Viborg kendskab til Tom Pettys musik. Det er blevet til talrige afspilninger af sange i radioen som ‘Learning To Fly’, ‘Into The Great Wide Open’ og ‘Free Fallin’ som de mest foretrukne sange.

I Top 100 på én uge

Det gav genlyd ikke bare for mig, men for alle musikfolk verden over, da nyheden i 1988 kom om gruppen Traveling Wilburys. Her var Tom Petty med til at skrive musikhistorie sammen med Bob Dylan, George Harrison, Jeff Lynne og Roy Orbison. På under én uge blev der både skrevet, komponeret og indspillet sange til et helt album. Det blev hurtigt udråbt til at være blandt verdens 100 bedste albums.

Nåede akkurat at afslutte turné

Tom Petty And The Heartbreakers fortsatte dog også med at eksistere. Det er såmænd ikke længere siden end i sidste uge, at de afsluttede deres sommer-turné. Mandag 25. september spillede de i Hollywood Bowl i Los Angeles deres sidste koncert i turneen. En turné som markerede 40-året for bandet. Det kan derfor virke som noget af en tilfældighed, at Tom Petty afgår ved døden så kort tid efter afslutningen på den minderige turné.

Tom Petty er død – Tak for al musikken!

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production