+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TOM PETTY ER DØD
Tom Petty død

Rocklegende Tom Petty er død. Han blev 66 år. Der var i første omgang tvivl om Tom Petty var død. Men nu har familiemedlemmer og en talskvinde i følge flere nyhedsbureauer meddelt, at Tom Petty er afgået ved døden. Det skete her tidligt tirsdag morgen, dansk tid, efter Petty tidligere blev ramt af et hjertestop.

Tre-dobbelt Grammy

Thomas Earl Petty blev født i Gainesville i Florida d. 20. oktober 1950. I 1976 blev den musikalske karriere for alvor indledt med gruppen Tom Petty & The Heartbreakers. Tom Petty blev sidenhen tre-dobbelt Grammy Award vinder, og blev i 2002 optaget i Rock And Roll Hall Of Fame.

Jeg fik i min tid som studievært på Radio Viborg kendskab til Tom Pettys musik. Det er blevet til talrige afspilninger af sange i radioen som ‘Learning To Fly’, ‘Into The Great Wide Open’ og ‘Free Fallin’ som de mest foretrukne sange.

I Top 100 på én uge

Det gav genlyd ikke bare for mig, men for alle musikfolk verden over, da nyheden i 1988 kom om gruppen Traveling Wilburys. Her var Tom Petty med til at skrive musikhistorie sammen med Bob Dylan, George Harrison, Jeff Lynne og Roy Orbison. På under én uge blev der både skrevet, komponeret og indspillet sange til et helt album. Det blev hurtigt udråbt til at være blandt verdens 100 bedste albums.

Nåede akkurat at afslutte turné

Tom Petty And The Heartbreakers fortsatte dog også med at eksistere. Det er såmænd ikke længere siden end i sidste uge, at de afsluttede deres sommer-turné. Mandag 25. september spillede de i Hollywood Bowl i Los Angeles deres sidste koncert i turneen. En turné som markerede 40-året for bandet. Det kan derfor virke som noget af en tilfældighed, at Tom Petty afgår ved døden så kort tid efter afslutningen på den minderige turné.

Tom Petty er død – Tak for al musikken!

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production