+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
THOMAS HELMIG – SAML DET OP – NY SINGLE
Thomas Helmig saml det op

Den nye single med Thomas Helmig ”Saml Det Op” er en opfordring til alle om at tage ansvar og se livet i øjnene. Sangen er lavet i tæt samarbejde med den toneangivende producer Emil Falk. Den er lige dele klassisk Helmig, og lige dele vibrerende nutid.

I fire årtier har Thomas Helmigs sange taget livtag med tilværelsens genvordigheder. Altid åbenhjertigt, altid med appetit på mere liv. Det er præcis de værdier ”Saml Det Op”, bygger på. Den udkommer i dag St. Bededag d. 12. maj, og er første forsmag på et kommende album.

Livet skal ikke altid være nemt

”Det er ikke en sang, jeg har tænkt over. Det er en sang, jeg er væltet ind i. Den bygger på fornemmelsen af, at man har været helt på toppen, og så lander man i hverdagens realiteter. Jeg fik det her indre billede af to mennesker, som står og kigger skamfuldt ned i gulvet uden at vide, hvordan de skal komme videre. Vi er nødt til at bukke os ned og samle det op, vi har tabt. Også selvom vi gerne vil undgå  besværet. Men det skal ikke kun være nemt at være i live. Så ”Saml Det Op” er en opfordring”, fortæller Thomas Helmig.

Med sin direkte musikalske facon er singlen beslægtet med tidligere Helmig klassikere. På samme tid enkel og stor i slaget. En del af æren for sangens forløsning ligger ifølge Thomas Helmig hos produceren Emil Falk. Han har i en årrække spillet guitar i Helmigs band. Han har sideløbende arbejdet med navne som Thøger Dixgaard og Anya.

”Jeg er lige så vild med Chuck Berry, som jeg er med The Weeknd. Den spændvidde har Emil Falk også! Og så er han sådan en energibombe, der bare springer rundt i studiet. Sammen lader vi os gribe af musikken, og kan blive ved til klokken fem om morgenen. Derfor er det både blevet popmusik anno 2017 og i tråd med mit virke”, siger Thomas Helmig.

Imponerende CV

Gennem sin karriere har Helmig solgt mere end halvanden million albums og spillet over 1.000 koncerter. Han toppede første gang albumhitlisten i 1986 med albummet ”2”. Siden har han ramt førstepladsen med i alt 12 albums og opsamlinger, senest hans forrige album ”KH Helmig” fra 2013. Dermed har han ligget på førstepladsen i 80’erne, 90’erne, 00’erne og 10’erne. Han er den mest vindende kunstner nogensinde ved Dansk Grammy/Danish Music Awards! I 2012 fik han Æresprisen, og blev hyldet af kollegaer som Mads Langer og Outlandish.

Kommende koncerter

I juni optræder Thomas Helmig enkelte udvalgte steder. Dels festivalerne NorthSide og Tinderbox. Dels to koncerter med Tina Dickow – først i Søndermarken på Frederiksberg. Endelig får også Mølleparken i Aalborg besøg af Helmig.

Livedatoer:

03-06-2017: Søndermarken, Frederiksberg

10-06-2017: Northside, Århus

17-06-2017: Mølleparken, Ålborg

23-06-2017: Tinderbox, Odense

https://www.facebook.com/thomashelmigdk/?fref=ts

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production