+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
THE VAMPS OH CECILIA – MUSIK TIL DANSEGULVET
the vamps oh cecilia

The Vamps ‘Oh Cecilia’ (Breaking My Heart) – Ny fed coverversion af 70’er hit med Simon & Garfunkel.

Den engelske gruppe The Vamps har fået gang i karrieren med ‘Oh Cecilia’. Det er en coverversion af et gammelt hit fra 1970 med Simon & Garfunkel. ‘Oh Cecilia’ (Breaking My Heart) bliver meget svær at komme udenom til julefrokost med musik leveret af DJ Peter Christensen og Diskotek Venus.

Respekt for originalen

‘Oh Cecilia (Breaking My Heart)’ er lavet med respekt for originalen. Den er alligevel så anderledes ny og frisk, at man simpelthen for lyst til at danse!

Turbo på karrieren

The Vamps er et britisk popband dannet i 2012, og startede med at uploade sange på Youtube. Deres første egen sang ‘Wildheart’ kom på Youtube i juli 2013. I løbet af de første to dage blev den vist 46.000 gange! I august blev The Vamps debutsingle ‘Can We Dance’ set af én million på to uger! ‘Can We Dance’ gik direkte ind på 2. pladsen på den britiske singlehitliste d. 6. oktober, kun slået af ‘Counting Stars’ med OneRepublic.

Deres debutalbum ‘Meet The Vamps’ udkom i foråret, og har indtil nu kastet fem singler af sig. Med det nye udspil  har The Vamps fået sat turbo på karrieren. Indtil nu har ‘Oh Cecilia (Breaking My Heart)’ opnået en 9. plads på den britiske singlehitliste. Desuden er der også flotte placeringer i både Australien og New Zealand.

Radioer hoppet med på vognen

Herhjemme skal der også nok komme til at ske ting og sager. DR P4 og flere andre radioer er hoppet på vognen. Hitliste placeringerne kommer i takt med at flere og flere synger med på Cecilia…You’re breaking my heart!

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen er klar til at supporte, og har også et par dansable remix af det store hit med i bagagen.

Vi ses derude til de mange julefrokoster og fester.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production