+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
THE VAMPS OH CECILIA – MUSIK TIL DANSEGULVET
the vamps oh cecilia

The Vamps ‘Oh Cecilia’ (Breaking My Heart) – Ny fed coverversion af 70’er hit med Simon & Garfunkel.

Den engelske gruppe The Vamps har fået gang i karrieren med ‘Oh Cecilia’. Det er en coverversion af et gammelt hit fra 1970 med Simon & Garfunkel. ‘Oh Cecilia’ (Breaking My Heart) bliver meget svær at komme udenom til julefrokost med musik leveret af DJ Peter Christensen og Diskotek Venus.

Respekt for originalen

‘Oh Cecilia (Breaking My Heart)’ er lavet med respekt for originalen. Den er alligevel så anderledes ny og frisk, at man simpelthen for lyst til at danse!

Turbo på karrieren

The Vamps er et britisk popband dannet i 2012, og startede med at uploade sange på Youtube. Deres første egen sang ‘Wildheart’ kom på Youtube i juli 2013. I løbet af de første to dage blev den vist 46.000 gange! I august blev The Vamps debutsingle ‘Can We Dance’ set af én million på to uger! ‘Can We Dance’ gik direkte ind på 2. pladsen på den britiske singlehitliste d. 6. oktober, kun slået af ‘Counting Stars’ med OneRepublic.

Deres debutalbum ‘Meet The Vamps’ udkom i foråret, og har indtil nu kastet fem singler af sig. Med det nye udspil  har The Vamps fået sat turbo på karrieren. Indtil nu har ‘Oh Cecilia (Breaking My Heart)’ opnået en 9. plads på den britiske singlehitliste. Desuden er der også flotte placeringer i både Australien og New Zealand.

Radioer hoppet med på vognen

Herhjemme skal der også nok komme til at ske ting og sager. DR P4 og flere andre radioer er hoppet på vognen. Hitliste placeringerne kommer i takt med at flere og flere synger med på Cecilia…You’re breaking my heart!

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen er klar til at supporte, og har også et par dansable remix af det store hit med i bagagen.

Vi ses derude til de mange julefrokoster og fester.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production