+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
THE EAGLES SLÅR MICHAEL JACKSON REKORD
The Eagles slår Michael Jackson rekord

The Eagles har slået Michael Jackson rekord. På hjemmebanen i USA har gruppen nu rekorden med det bedst sælgende album nogensinde.

Det er opsamlingsalbummet “Their Greatest Hits 1971-1975” der officielt er gået 38 gange platin. Det svarer til 38 millioner solgte albums, viser de nyeste tal fra RIAA, forbundet for USA’s pladeindustri, skriver Ritzau.

Slår Michael Jackson

Dermed har The Eagles slået Michael Jacksons “Thriller” album. “Thriller” er nu henvist til 2. pladsen med ‘kun’ 33 gange platin. The Eagles er også at finde på 3. pladsen med albummet “Hotel California” fra 1977. Det har i den seneste opgørelse opnået 26 gange platin!

Stor taknemmelighed

Don Henley udtrykker på vegne af familier, administration, mandskab, folk i radioen og mest af alt deres loyale fans stor taknemmelighed. I er blevet hos os gennem 46 år med op- og nedture. Nu har vi rekorden for det mest solgte album i USA, lyder det fra Don Henley.

Siden 2013 har RIAA haft den store regnestok fremme og medtaget streaming af sange fra eksempelvis Spotify og YouTube med i udregningen af solgte albums. 1500 streaminger af et album svarer til ét solgt album. Det samme gør ti downloads af sange.

Gendannet i 1994

The Eagles blev dannet i Los Angeles i begyndelsen af 1970’erne. De fik stor succes med deres blanding af rock og country. Gruppen blev opløst i 1980, men gendannet i 1994. Dog kun med Don Henley og Glenn Frey som de eneste oprindelige medlemmer. I 2007 udkom de med albummet “Long Road Out Of Eden”. Det var deres første studiealbum i 28 år, og deres 6. nummer ét album. Frey døde i 2016, men The Eagles turnerer stadig rundt og giver koncerter.

The Eagles blev indlemmet i Rock & Roll Hall of Fame i 1998, og har indtil videre vundet seks Grammyer.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production