+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TAYLOR SWIFT RØRTE SEERE I CORONA STØTTESHOW
Taylor Swift rørte seere i corona støtte show

Taylor Swift rørte seere i corona støtteshow. Der var i nat kl. 2 (dansk tid) linet op med et stjernespækket hold af musikere. De optrådte hjemmefra i det verdensomspændende og virtuelle corona støtteshow ’One World: Together At Home’. Det var kunstnere som spredte vidt både hvad angår alder og genrer. Der var musik fra blandt andre The Rolling Stones, Billie Eilish og Lady Gaga.

Men da showet var slut, havde i sær sangerinden Taylor Swift gjort et stort og særligt indtryk på mange seere, skriver tv2.dk. Hun havde valgt at optræde med sangen ’Soon You Get Better’. Sangen har hun skrevet og dedikeret til sin mor, der har kæmpet med kræft i flere år.

Velvalgt sang til lejligheden

Selvom sangen handlede om Taylor Swifts mor, så mente mange seere, at sangen også passede særdeles godt til lejligheden og coronakrisen. I den følelsesladede sang synger Taylor Swift oversat til dansk ”Du får det snart bedre – Det skal du”. ”Hvad skal jeg gøre, hvis du ikke er der?”.

Taylor Swift kunne ikke have optrådt med en mere perfekt sang til det her øjeblik, skriver en bruger på Twitter. Den mest personlige sang, der er blevet opført offentligt. Sårbarheden bliver forvandlet til styrke og håb for millioner, skriver en anden bruger på Twitter. Over 200.000 har i skrivende stund tweetet om ‘Taylor Swift’ og ‘Soon You’ll Get Better’ efter nattens koncert.

Kan ikke synge den

Flere Twitter-brugere bemærkede, at Taylor Swift virkede rørt, i mens hun fremførte sangen. Det er også første gang, at hun har optrådt med det følelsesladede nummer om sin kræftramte mor. Det udkom på hendes seneste album i 2019.

Taylor Swift har tidligere fortalt, at sangen var meget svær at skrive. Der skulle et familiemøde til, før hun besluttede at udgive sangen på albummet. Jeg er stolt af sangen, men det er også bare rigtig hårdt. Jeg kan ikke synge den, sagde Swift på YouTube tilbage i august.

Manglende kontakt

Det var verdenssundhedsorganisationen WHO, der stod bag det kendisspækkede og virtuelle show ’One World: Together At Home’. Formålet med den store begivenhed var at ære verdens sundheds personale. De står i frontlinjen i kampen mod corona pandemien.

Det lykkedes ifølge musikekspert John Fogde. Der var en fin balance mellem musik og information om Covid-19. Og enkelte artister, eksempelvis Beyoncé kom engang imellem med vigtige budskaber, siger han.

På grund af corona restriktioner var showet ikke live og ikke foran et publikum. Showet var et sammenklip af en lang række optagelser. Der manglede ifølge John Fogde noget kontakt mellem værterne og de optrædende.

Jeg savnede virkelig, at de tre værter Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel og Stephen Colbert kunne tale med eksempelvis Mick Jagger efter hans optræden. Det ville være fint at spørge ham om, hvordan han håndterer coronakrisen, og er sammen med sine børn. Det fik man ikke, men i stedet fik man de her meget intime koncertoplevelser, siger John Fogde.

Arrangørerne oplyser ifølge nyhedsbureauet Reuters, at virksomheder og andre donorer har bidraget med hvad der svarer til omkring en milliard danske kroner.

Blandt de optrædene var også navne som Lizzo, Paul McCartney, Stevie Wonder, Beyoncé, Jennifer Lopez, Alicia Keys og Elton John.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production