+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TAYLOR SWIFT REKORD MED NYT ALBUM
taylor swift rekord med nyt album

Taylor Swift har sat ny rekord med sit nye album!

Den amerikanske sangerinde Taylor Swift har sat ny rekord. Det er med sit 11. og helt nye album ‘The Tortured Poets Department’.

Albummet blev udgivet i går, fredag d. 19. april. Mindre end 24 timer efter udgivelsen har albummet slået rekord med over 200 millioner afspilninger på musikstreamingtjenesten Spotify. Det skriver underholdningsmediet Variety.

Det sætter i den grad en tyk streg under, at Taylor Swift er hot lige nu. Hendes mange trofaste fans bakker hende 100 procent op. Det endelige antal streams kan vise sig at være endnu højere. Antallet af afspilninger blev meldt ud, mens albummet kun havde været tilgængeligt i omkring 15 timer.

En rekord mere og en overraskelse

Og det med rekorder fortsætter. Selv inden albummet blev udgivet, havde Taylor Swift nemlig slået en anden rekord. ’The Tortured Poets Department’ slog nemlig rekorden for det album, der blev gemt mest på forhånd på Spotify, dagen inden det udkom. Endelig  sætter Taylor Swift trump på med en ægte overraskelse til de trofaste fans.

Den oprindelige plan lød på, at albummet  oprindeligt skulle indeholde 16 sange. Men så to timer efter udgivelsen kom Taylor Swift med et overraskende opslag på Instagram. Der er 15 sange ekstra!

“Jeg har skrevet så meget tortureret poesi i de sidste to år, og jeg vil gerne dele det hele med jer. Så her er anden del af ‘The Tortured Poets Department'”, lød det fra Taylor Swift.

Endnu flere rekorder

Med de mange millioner afspilninger betyder det, at Taylor Swift nu står bag de tre albummer, der har haft flest afspilninger på én enkelt dag på Spotify.

Det er hendes to tidligere albummer ’Midnights’ og ’1989 (Taylor’s Version)’. De er også er i top-3 over de mest afspillede albummer.

Og rekorderne bliver bare ved…! Taylor Swift har i forbindelse med udgivelsen af ’The Tortured Poets Department’ også slået rekorden for den mest streamede kunstner på én dag.

Da den 34-årige sangerinde udgav albummet ’1989 (Taylor’s Version)’ tilbage i oktober 2023, slog hun også sin egen rekord for mest streamede kunster på én dag.

Ikke et DJ venligt album

Som passioneret DJ og musikinteresseret som person, så har jeg naturligvis også straks kastet mig over at lytte. Det har været vildt spændende at stikke ørerne i samtlige 31 nye sange på det nye album ‘The Tortured Poets Department’ med Taylor Swift.

Det er betydeligt mere et album for radio DJ’s end for mig som party DJ, lyder dommen fra Diskotek Venus DJ, Peter Christensen. Taylor Swift er udenfor diskussion en fantastisk singer-song writer. Det nye album er fyldt med med poesi om hendes mange kærlighedsforhold.

Det er super fint lavet, men det er altså ikke sange der tænder op under et dansegulv. Jeg har dog et godt øre til sangen ‘So High School’, som med et remix godt kan gå hen at rykke på dansegulvene, slutter DJ Peter Christensen.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production