+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TANGSØ CENTRET GRISEFEST
Tangsø Centret grisefest Jørgen de Mylius DJ Peter Christensen

Tangsø Centret i Bækmarksbro dannede lørdag d. 9. september ramme om en stort anlagt ‘Grisefest’. Musikken var lagt i sikre hænder hos Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Jørgen de Mylius var gæste DJ med hans Eldorado Show.

Aftenen blev indledt med noget yderst velgrillet gris efterfulgt af en lige så god dessert. Alt sammen blev skyllet efter med både øl og vin. Nogle valgte de kulørte drinks som hører sig til en rigtig god Grisefest. Helt i ånd med Simon Spies. Der var således også check-in ved indgangen. På den måde fik man lidt fornemmelsen af, at være til Grisefest på Mallorca!

Fest og stemning

Kl. 21 var Jørgen de Mylius klar til at fyre op under dansegulvet med hans Eldorado Show. Det varede ikke længe før det var fyldt med masser af danseglade gæster. Det er altid en fest, når Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen kobles sammen. De er foruden at være gode venner og makkere, også vilde med at skabe fest og stemning rundt om i landet. De kender begge to alle de store hits, og har evnen til at skabe stemning med en mikrofon i hånden.

Tak for snakken

Efter at Jørgen de Mylius var færdig med hans Eldorado Show fortsatte DJ Peter Christensen med at spille masser af god musik. Der blev også tid til at opfylde musikønsker fra publikum. Tak for alle de positive tilkendegivelser om musik og speak. Det var rart at få snakket og lære nogle af jer lidt bedre at kende. I har helt bestemt noget unikt kørende i Tangsø Centret, som andre kigger langt efter. Det er ganske enkelt en solstrålehistorie fra Vestjylland, som I skal være stolte over.

Ikke farvel – men på gensyn

Vi siger tusind tak fordi, at Jørgen de Mylius fik lov at invitere os med. Vi kommer gerne igen en anden gang.

Herunder kvitterer vi med lidt glimt og højdepunkter fra Grisefesten. Vi vil samtidig blive glade for et “Like” på facebook, hvor I kan følge Diskotek Venus.

Festlige hilsner

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production