+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TANGSØ CENTRET GRISEFEST
Tangsø Centret grisefest Jørgen de Mylius DJ Peter Christensen

Tangsø Centret i Bækmarksbro dannede lørdag d. 9. september ramme om en stort anlagt ‘Grisefest’. Musikken var lagt i sikre hænder hos Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Jørgen de Mylius var gæste DJ med hans Eldorado Show.

Aftenen blev indledt med noget yderst velgrillet gris efterfulgt af en lige så god dessert. Alt sammen blev skyllet efter med både øl og vin. Nogle valgte de kulørte drinks som hører sig til en rigtig god Grisefest. Helt i ånd med Simon Spies. Der var således også check-in ved indgangen. På den måde fik man lidt fornemmelsen af, at være til Grisefest på Mallorca!

Fest og stemning

Kl. 21 var Jørgen de Mylius klar til at fyre op under dansegulvet med hans Eldorado Show. Det varede ikke længe før det var fyldt med masser af danseglade gæster. Det er altid en fest, når Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen kobles sammen. De er foruden at være gode venner og makkere, også vilde med at skabe fest og stemning rundt om i landet. De kender begge to alle de store hits, og har evnen til at skabe stemning med en mikrofon i hånden.

Tak for snakken

Efter at Jørgen de Mylius var færdig med hans Eldorado Show fortsatte DJ Peter Christensen med at spille masser af god musik. Der blev også tid til at opfylde musikønsker fra publikum. Tak for alle de positive tilkendegivelser om musik og speak. Det var rart at få snakket og lære nogle af jer lidt bedre at kende. I har helt bestemt noget unikt kørende i Tangsø Centret, som andre kigger langt efter. Det er ganske enkelt en solstrålehistorie fra Vestjylland, som I skal være stolte over.

Ikke farvel – men på gensyn

Vi siger tusind tak fordi, at Jørgen de Mylius fik lov at invitere os med. Vi kommer gerne igen en anden gang.

Herunder kvitterer vi med lidt glimt og højdepunkter fra Grisefesten. Vi vil samtidig blive glade for et “Like” på facebook, hvor I kan følge Diskotek Venus.

Festlige hilsner

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production